Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve volt az utolsó, most újra fájni fog?
Figyelt kérdés
Néhány alkalom volt csak, talán 4, de nem emlékszem már pontosan.
Az első nagyon fájt, a többi szerintem már nem. Viszont azóta nem voltam senkivel és nem is ujjazom magam, csak simizni szoktam inkább.
19 éves vagyok, most van barátom és lesz szex is, jó volna tudni mire számíthatok.
2020. júl. 22. 17:30
1/3 anonim válasza:
Semmire, bedugja majd az ujját, felméri a terepet aztán ha fáj akkor majd finomabban csinálja vagy jobban felizgat/megnyugtat hogy ellazulj.
2/3 anonim válasza:
Igen, megint kb olyan lesz, mint az első alkalom. Viszont, ha figyelmes a srác, egyaltalán nem fog fájni, max az első 1-2 tolás. Nyugi. Tutira figyelmes lesz, vigyázni fog rád.
3/3 anonim válasza:
Ha elengeded magad és figyelmes, megbízható partnered van akkor az elején lehet lesz egy kis félsz, de nem fog fájni. Gumit fel, engedd el magad és élvezd az erotikát! Tipp: ha erős gátlásaid vannak, akkor fokozatosan haladjatok, első alkalommal csak petting, utána csak ujjazás stb. szép apránként pár randival a "célig".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!