Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha valaki szexkapcsolatban veszti el a szüzességét?
20/l vagyok már nagyon vágyom rá viszont kapcsolatra nem még egy jó ideig nem is hiszem hogy képes lennék-e szerelmes lenni még egyszer. (az első szerelmem azért dobott mert nem feküdtem le vele másfél hónap után). Már nem igazán hiszek a szerelemben sem. Viszont nem szeretnék még 25-30 éves koromban is szűz lenni és most egy pasi aki nagyon bejön és akivel már ismerjük egymást egy ideje felajánlotta.
Mit tegyek?
Nekünk semmi jogunk ítéletet mondani a fejed fölött. Itt a probléma max az lehet, hogy te fogod magadat elítélni, mert eléggé rágörcsölsz.
Ettől függetlenül ha a férfi törődik veled, támaszod lenne, vigyázna a kezdetekben, akkor sokkal jobb ha őt választod, mint egy olyan barmot aki csak belédnyomná és kész.
Mondjuk azt nem ertem, hogy a szerelmeddel miert nem mentel bele ha ennyire szeretted... Viszont szerintem lefekudhetsz vele, visszanezve nem olyan nagy dolog a szuzesseg, ne szamits tokeletesre:)
19/L
A szerelmével félt, hogy csak szexre kell, most meg egy szexkapcsolatban veszítené el a szüzességét.
Ne haragudj kérdező, de ezen egy jó nagyot nevettem..
"Értsd meg a nőket level 100" XD
Egyébként mit tegyél? A lábadat, szét. :-) Amúgy, ne olyannal csináld aki szimplán felajánlkozik, hanem olyannal, akiről meggyőződsz azt illetően, hogy óvatos és kialakul benned egyfajta bizalom az irányába, máskülönben nem lesz valami kellemes első élményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!