Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi az a végképp kizáró ok, ami miatt még alkalmi szex sem jöhetne szóba?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 23:10
21/22 anonim válasza:
Ápolatlanság ami végképp kizáró ok. De ez nem azt jelenti, hogy semmi más nem számít. Pl nekem az átlagos, inkább sportos testalkat tetszik, de voltam kövér nővel, viszont nem minden kövér nővel feküdnék le. Volt benne valami, ami tetszett. Dohányzó nővel is voltam, pedig azt sem szeretem.
Hosszú távú, komoly kapcsolatnál sokkal szigorúbb vagyok. Ott életkor, dohányzás, alkoholfogyasztás, testalkat, meg még nagyon sok minden számít.
22/22 anonim válasza:
Ha büdös, koszos, ápolatlan vagy olyan csúnya, hogy bottal sem piszkálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!