Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak lányok akik lefeküdnéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok akik lefeküdnének egy félénk, határozatlan fiúval?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az önbizalommal teli fiúkért odáig vannak a lányok,és ő velük könnyen lefekszenek. De mi a helyzet egy félénk, csendes fiúval. Ő neki lehet barátnője?
2020. okt. 31. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Hát tesó nem véletlen 0 válaszod volt eddig. Sajnállak de ilyenek a csajok:(
2020. okt. 31. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
A domináns lányom szerintem ilyen papucs pasikat keresnek.
2020. okt. 31. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Lehet, mert a padtársam is ilyen. Egy cerkavékony, nulla karizmával és önbizalommal rendelkező srác, akinek semmilyen érdekes élete nincs. Ennek ellenére tök szép csaj a barátnője. Onnan tudom, hogy állandóan róla beszél. *khm igen, jól gondoltad, nekem nincs barátnőm :D .

Viszont ahogy így mesélt a kapcsolatáról (amiről önszántából kezdett beszélni), nekem eléggé úgy tűnt, hogy csak látszati a kapcsolatuk. Szóval nem hiszem, hogy meg lenne köztük a kémia is, egyszerűen csak barátság kézen fogva, ahogy én nevezném. Ezt a kis rövid történetet azért meséltem el, mert sajnos (vagy nem sajnos), nekem nagyon úgy tűnik, hogy a félénkebb, előnytelen külsejű és élettel rendelkező srácokkal nem nagyon akarnak lefeküdni a lányok. Viszont azt nem tartom kizártnak, hogy egy jó csajnál, akivel van már viszonyod, képes lennél megnyílni jobban. És láss csodát, már nem vagy az ő társaságában félénk, határozatlan. Amikor ismerkedni kell, akkor mindenki hajlamos félénk és határozatlan lenni, de sokan képesek ezt leplezni. Próbálj meg te is legalább az ismerkedés szakaszában egy kicsit bátrabb lenni, és idővel, ahogy kialakul közted és egy csaj közt valami, hidd el, hogy képes leszel kijönni a félénkségedből.

2020. okt. 31. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az első két válaszoló önbizalom romboló szövegének...
2020. okt. 31. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

4

Mért a domináns lányoknak tényleg ilyen pasik kellenek, őket akár meg is védhetik másokkal szemben.

2020. okt. 31. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz egy hozzád hasonló lányt annak mind1.
2020. okt. 31. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác valószínűleg el van keseredve és úgy gondolom, hogy nem éppen építő jellegűek számára a fenti válaszok. Bár igaz, ami igaz, kicsit erősen fogalmazhattam a gratulálással. De végülis, ami eszembe jutott, azt leírtam a harmadik válaszban is. Itt most nem az a fontos, hogy megoldás szülessen a srácnak, hanem, hogy valamennyire építsük fel az önbizalmát. Mert el fog jönni az a pillanat, amikor jól kell lereagálnia egy lány véletlenszerű közeledését, és akkor minden ö9nbizalmára szüksége lesz. Velem is volt több ilyen véletlenszerű helyzet és rosszul reagáltam le némelyiket és utána hetekig bánkódtam, hogy miért nem kezeltem le jobban. Nekünk úgy gondolom az lenne a dolgunk, hogy önbizalmat plántáljunk belé, amennyire van rá lehetőségünk a képernyő mögött.
2020. okt. 31. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#7 semmi nincs ingyen. Majd ha fizetnek érte írok önbizalom üzeneteket.
2020. okt. 31. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 <- #3;#4;#7 : Végre megint kaptam alapot az önbizalommal kapcsolatos elméleteim kifejtésére. Bár ezzel megszegem a szabályzatot, mert nem ez alá a kérdés alá tartozik, de mindegy...

Az én életszemléletemben az önbizalom hasonló fizetőeszköz, mint a valuta sokunknak. De az önbizalmat nem fizikai és szellemi javakra, hanem cselekvőképességekre költjük el. Minél több önbizalma van valakinek, annál könnyebben mer merészebb helyzetekbe bele vágni, vagy jól helyt állni bennük. Ennek a srácnak valószínűleg (én legalábbis ezt vettem ki a kérdéséből) kevés az önbizalma, és lehet, hogy nincs lehetősége ezen javítani. Nem ismerjük, de nagy esélyt látok erre. Azért nem tudok egyet érteni a nyolcassal, mert az önbizalom nem kifejezhető pénzben, avagy nem köthető pénzhez. Ahogy a szeretet, a lelkesedés, vagy az élet sem. Szóval aki fogékony az önbizalom építésre (mint például én), az előszeretettel szentel időt erre. Még akkor is, ha haszna nem származik belőle. De végülis nem azért vagyunk ezen az oldalon, hogy keressünk vele pénzt. Segítséget adunk, vagy kérünk. És ha kell, javaslunk, melyet jelen esetben ez a srác a gyakorlatban kamatoztathat.

Na mindegy, ahhoz képest, hogy milyen egyszerű kérdést tett fel a srác, jól túlbonyolítottam az önbizalmas témámmal :D . Én nem csak válaszolni szerettem volna neki, hanem ha szüksége van rá, akár segíteni is... amennyire tudok persze.

2020. okt. 31. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen lány
2020. nov. 1. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!