Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem neki, hogy lefeküdnék vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már évek óta ismerjük egymást. 2-3 éve bepróbálkozott, picit kavartunk, és azt mondta összejárhatnánk arra a célra... Akkor visszautasítottam, de most belemennék. Tudtommal nincs barátnője. Hogyan keressem fel és hogy hozzam fel a témát? Jelezzek neki, hogy ő kezdeményezze megint, vagy mondjam ki neki egyenesen, végülis úgysem kapcsolat kell.
22L,25F
2020. okt. 27. 17:38
1/6 anonim válasza:
Végülis ő már célzott rá akkor végülis egyenesen megmondhatnád neki végülis akart téged és végülis ő se akar kapcsolatot.
2/6 A kérdező kommentje:
Végülis totál igazad van :D Köszönöm a választ :)
2020. okt. 27. 17:58
3/6 anonim válasza:
Most ebben mi a dilemmád igazából? Nem akarod hogy r.bancnak nézzen? Ha alapból annak tartja a dugópajtikat akkor te sem leszel kivétel. Vagy nem akarod hogy visszautasítson? Ha egyszer ezt már felvetette akkor nem fog. Hacsak nem kefél jelenleg pár nagyságrendebbekkel jobb nőket. Bár egy estére lehet ekkor is bevállalna.
4/6 anonim válasza:
Irj rá, hogy mi ujsag vele, hogy valamikor találkozhatnatok. Aztán ott majd személyesen kialakitod vele az erotika témát nos kerek perec megmondod hogy mit akarsz.
5/6 A kérdező kommentje:
A visszautasítástól félek. Az, hogy esetleg r*bancnak tartana nem érdekelne, de ismer, tudja, hogy nem szoktam fűvel-fával kefélni. Anno még mondtam is neki, hogyha egyszer meggondolom magam az alkalmi kalandokkal kapcsolatban őt fogom keresni.Csak ki tudja nem gondolta-e meg magát azóta
2020. okt. 27. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!