Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnél Rubint Rékával, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél Rubint Rékával, a fogaitól eltekintve?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 20:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Jó a teste
34 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Előtte kiütném a fogait és akkor talán.
2020. okt. 25. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Csak akkor ha valaki biztosra meg tudná mondani, hogy melyik a Réka és melyik a ló :)
2020. okt. 25. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Sok volt a Jay és Néma Bob 🤣
2020. okt. 25. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármely plázában száz jobb nő jön szembe egy nap. Arcra kifejezetten csúnya, az inas, férfi hosszútávfutó jellegű teste pedig nekem nagyon nem az esetem. Ok, nem rugnám ki az ágyból, de ő nem jutna az eszembe, ha annyit kérdeznének, mondj ismert, jó nőket.
2020. okt. 25. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszik az a csaj.
2020. okt. 26. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Nincs az az italmennyiség, amely annyira lerészegítene, hogy azzal a lófejű műnővel kontaktusba keveredjek.
2020. okt. 31. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Ami a külsejét illeti, lefeküdnék vele, engem nem zavarna a fogazata, de a jelleme az taszító. Beképzelt, öntelt, ostoba pitsa.
2020. nov. 23. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem nyitja ki a száját, akkor persze simán!
2021. ápr. 27. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!