Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nagyon perverz ha azt akarom hogy párom belém élvezzen?
Szerintem nem ér annyit. Én egyszer kényszerültem esemény utánira és pár nap múlva megjött, 2 hétig véreztem tőle, legyengítette az immunrendszeremet teljesen (pedig kb soha nem vagyok beteg) és nyáron mandulagyulladásom lett...
Amúgy semmiképp nem perverz, én is azt imádom a legjobban ha elélvez bennem a párom, de sajnos én sem szedek gyógyszert. Mi ezt úgy szoktuk kivitelezni, hogy popsiba megy, vagy akkor élvez el bennem, ha épp megjött. Akkor nagyon kicsi az esélye a teherbe esésnek.
Az esemény utáni mennyivel jobb szerinted, mint a normál fogamzásgátló?
Ennyire nem lehetsz agyilag zokni...
Az esemény utáni is hormon.
Ha kipróbáljátok, akkor mindenképpen az ovulációt követően 10-12 nappal, de ha nem "fix" a ciklusod, akkor ez "biztonságosan" sajnos kivitelezhetetlen.
Magában az, ha szeretnéd, hogy beléd élvezzen nem perverz de ez az esemény utáni dolog és, hogy nem szedsz rendesen tablettát inkább butaság lenne.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!