Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nektek kell hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek kell hogy érzelmileg kötődjetek a férfihoz mielött lefekszetek vele?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sokszor fantáziálok és akkor úgy érzem hogy nem feltétlenül lenne szükségem kötődéshez. Viszont mikor tettre folyamodhatnék rájövök, hogy nekem szükségem van egy minimális érzelmi kötelékre, még ha az nincs is benne egyelőre a szerelem fázisba. A lényeg hogy legyen kémia meg ismerjem vmennyire (pl kb egy hónapnyi ismeretség)
2020. okt. 30. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem kell. Egyéjszakásom is, az egyetlenegy, olyannal volt, akibe én pl fülig szerelmes voltam (ő akkor még nem tudta ezt). Ezért mentem bele pl. azóta megbántam, mert nem jöttünk össze. Baromi szarul tudott esni. Nem vagyunk egyformák. Nem minden lány ilyen szerintem, sőt.
2020. nov. 1. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!