Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dögös, bomba csajok van hogy szánalomból vagy csak poénból lefekszetek nálatok jóval gyengébb kaliberű sráccal?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy a jó csajok ribik és mindenkivel össze fekszenek és arra se hogy a kérdésre most valaki velem akarna lefeküdni . Csak hogy alkalmi kapcsolatnál vagy mondjuk buliba amikor csak szexet akartok...2019. aug. 1. 22:53
2/9 anonim válasza:
Fogalmazd meg kérlek a "nálam gyengébb kaliber" nálad mit jelent.
3/9 anonim válasza:
Nem, mindig magamhoz méltóval fekszek le.
4/9 anonim válasza:
Nincs ilyen. Szánalomból nem tudnék senkivel sem szexelni
5/9 anonim válasza:
XD. Dögös gyk csajok. Te, az itteni csajok 99%gondolja magát topmodellnek, aztán közben a férfiak lekoptatjak oket:D
7/9 anonim válasza:
#3 Princess Of The Moon.Nem érzed gaznak, hogy nőnek adod ki magad? :D
8/9 anonim válasza:
99%-ban nem. Ne arra az 1%-ra spendírozz. A nőknek nem csak a külső számít, kompenzáld mással a vélt, vagy valós külsőségeket, stílus, odafigyelés, kedvesség, határozottság, magabiztosság. Utóbbiaknak több sármja van mint 20 kg bicepsznek, vagy a legnagyobb aranyfuxnak.
9/9 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy szánalomból mentem bele, de olyankor nem ismeretlen pasival, sokkal inkább úgy hogy már jóideje ismertem a pasit, kell ahhoz hogy valakit meg tudj sajnálni. Lehet nem a legerkölcsösebb, annak nevez aki aminek akar, én kicsit jobbá tettem ezzel az egyik legjöbb közeli barátom életét, ő is sok mást tett értem korábban, és nem kétlem hogy fordítva is meg tette volna. Nem csak a szánalom, de a tiszteletről is szól az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!