Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek kell hogy érzelmileg kötődjetek a férfihoz mielött lefekszetek vele?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 10:44
1/12 alonelyman válasza:
ez megint olyan hülye kérdés mivel a váladz egyértelmű: valakinek kell valakinek nem
2/12 anonim válasza:
Nekem speciel nem, ha tetszik a pasi és ha látom rajta, hogy nem egy kocsis értelmi szintjén áll.
3/12 anonim válasza:
Nekem pl kell, még csókhoz is. Mindenkinek más az igénye, ennyi
4/12 anonim válasza:
nem feltétlen ha igényes és jó pasi akkor nem kell
5/12 anonim válasza:
Van akinek igen, van akinek meg nem. Erős szimpátia, vágy viszont mindenkinek kell a nélkül nem működik. Te sem tudsz megdugni egy nőt aki nem tetszik és egy porcikád sem kívánja nem igaz?
8/12 anonim válasza:
Érzelmi kötődés az nem.
Nekem egy minimális bizalom, és nyilván a vonzódás szükséges elsőkörben.
9/12 anonim válasza:
A vonzódás erősen jelen kell lennie esetemben , de persze ez szubjektív . Azt mondanám , hogy az effajta vonzalom , de önmagában is azért ez érzelmi alapon is kell , hogy jelen legyen. Van akinek nem kell semmi .
10/12 anonim válasza:
Konkrétan érzelmi kötődés nem, de vonzalom kell. És nem csak szexuális, de a személyéhez is vonzódjak bizonyos szinten. Legyen minimum egy erős szimpátia, legyen valami ami megfog benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!