Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nehéz olyan férfit találni, aki valóban jól teljesít az ágyban? Mik a legjellemzőbb hiányosságok?
Nagyot mondó nyilván sok van, mindenki akrobata, stb.. hallom én is miket mondanak a férfiak magukról :)
Az érdekelne, hogy mik a legjellemzőbb hiányosságok a férfiak részéről.
Potencia (kemény erekció)
Korai magömlés
Érzékiség hiánya
Pamacsolva dug.. nem mer keményen/határozottan hozzád nyúlni
Fura fétisek
Tárgyiasítás
Kreativitás hiánya
Túlzott szexuális étvágy
Stb.
Ez csak néhány példa volt, írhattok sajátot is.
Előjáték hiánya és gyors elsülés.
Utóbbi nem is zavar, ha kielégít utána szájjal vagy kézzel.
Az előjáték hiánya viszont nagy probléma, nincs elég idő benedvesedni, gyorsan már nyomná is be a farkát... arról nem is beszélve, hogy ellazulni sem volt időm.
Nem hozzám szól a kérdés, de meglepve olvasom a kommenteket. Pasiként is az egyik legjobb dolog az előjáték. Sőt.. engem leginkább az izgat, ha már az előjáték, vagy inkább az már az orális szex alatt a párom orgazmust él át. Aztan szex közben meg talán mégegyszer, de ez sokszor helyzetfüggö. Amúgy szerintem is a kommunikáció a kulcs.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!