Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nehéz olyan férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nehéz olyan férfit találni, aki valóban jól teljesít az ágyban? Mik a legjellemzőbb hiányosságok?

Figyelt kérdés

Nagyot mondó nyilván sok van, mindenki akrobata, stb.. hallom én is miket mondanak a férfiak magukról :)

Az érdekelne, hogy mik a legjellemzőbb hiányosságok a férfiak részéről.

Potencia (kemény erekció)

Korai magömlés

Érzékiség hiánya

Pamacsolva dug.. nem mer keményen/határozottan hozzád nyúlni

Fura fétisek

Tárgyiasítás

Kreativitás hiánya

Túlzott szexuális étvágy

Stb.

Ez csak néhány példa volt, írhattok sajátot is.

2020. okt. 29. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#8, sőt! Nem is értem miért köti sok férfi a szenvedélyhez a durvaságot.
2020. okt. 29. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Pontosan. A kettő két külön dolog. Régen én is arra vágytam, hogy minél jobban megdöngessenek(már bocsánat). A mostani kapcsolatom tele van szenvedéllyel és kevésbé “durva” együttléttől is tud remegni a lábam.
2020. okt. 29. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Előjáték hiánya és gyors elsülés.

Utóbbi nem is zavar, ha kielégít utána szájjal vagy kézzel.

Az előjáték hiánya viszont nagy probléma, nincs elég idő benedvesedni, gyorsan már nyomná is be a farkát... arról nem is beszélve, hogy ellazulni sem volt időm.

2020. okt. 29. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fektet elég hangsúlyt az előjátékba. Mert neki már áll, nekem meg “majd jó lesz”. Hát...
2020. okt. 29. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nehéz. A legjellemzőbb hiányossága pedig, hogy nincs itt.
2020. okt. 29. 22:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Előjáték hiánya és gyors elsülés. Az utóbbi - ha utána velem is törődik - még nem is zavar, de sajnos az a gyakoribb, hogy ha ő végez, akkor kész ennyi, bealszik rögtön. Az előjáték hiánya ezzel szemben elkeserítő. Eleve hangulatba se kerül az ember, a pasi simít kettőt ott lent és már azt gondolja hogy ő fú de jó, hogy felizgatott. Aztán lök kettőt hármat és vége.
2020. okt. 29. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hozzám szól a kérdés, de meglepve olvasom a kommenteket. Pasiként is az egyik legjobb dolog az előjáték. Sőt.. engem leginkább az izgat, ha már az előjáték, vagy inkább az már az orális szex alatt a párom orgazmust él át. Aztan szex közben meg talán mégegyszer, de ez sokszor helyzetfüggö. Amúgy szerintem is a kommunikáció a kulcs.

22F

2020. okt. 30. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!