Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szőrös a nemi szerve ők valoban szegyenlosebbek?
Azt vettem eszre, hogy aki borotvalkozok odalent, ok kevesbe szegyenlosebbek, siman elvannak meztelenul is oltozoben, nudista strandon, vagy otthon se szegyenlosek.
Ezzel szemben akiknek szoros a nemi szervuk ok mintha szegyenlosebbek lennenek, kevesbe mutatkoznk meztelenul akar egy oltozoben stb.
Nektek mi ezzel a tapasztalatotok?
Simán öltözöm mások előtt, sőt edzés után még le is tusolok, voltam már nudin, meztelen szaunában, elég sűrűn járok swingerbe és akár a társalgó közepén is nekiállok dugni ha úgy van kedvem, volt olyan klub ahol a "fellépő" hölgyet dugtam a színpadon miközben vagy 20-an nézték.
S nem borotválom - de akkor úgy tűnik bizonyára szégyellős vagyok :D
Szoktam borotválni, de meg szoktam hagyni elég sokáig, hogy meg nőjön teljésen, és utánna egy ideig úgy hagyom.
21/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!