Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar leszopni a barátnőm? Majdnem 1 éve vagyunk együtt, már párszor leszopott de akkor is rá kellett beszélni. De az elmúlt pár hónapban egyáltalán nem.
Nem akarja ennyi, én nem kényszerítem arra amit nem akar.
Undorodik tőle, azt lehet érezni , látni hogy v ki kívánja v nem.
Lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak korábbról. Tapasztalatból írom sajnos. Én szintén kb.1 évig nem vettem a számba az akkori pasim szerszámát, mert az előző nagy szerelmem mindig minden körülmények között automatikusan tolta le a fejem, miközben ő max.2x, ha kényeztetett orálisan. Már undorodtam, mikor a fejem tetejére tette a kezét és tudtam, minek kell következnie.
Sajnáltam az új pasimat, hogy más szemétsége miatt szív, de ő is ilyen kis cuki volt és sose tett szemrehányást miatta. Egyszercsak megtettem neki és azóta is nagyon szeretem, mert én kapom tőle a viszonzást.
Mikor rákérdeztem nála, hogy miért nem kérte tőlem sose, azt mondta, hogy ő már elfogadta, hogy én ezt biztos nem szeretem és nem akart erőszakoskodni.
Pont emiatt imádom az orális szexet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!