Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok élni egy olyan pasival aki mindig idegbeteg? Aki hamar felhúzza magát mindenen és nagyon lobbanékony a természete? Hogy lehet egyáltalán az ilyen embereket kezelni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 14:55
1/13 anonim válasza:
Tudni talán tudnék, de nem akarnék és nem is tenném. Nem vagyok se önsorsrontó, se mártír, egy ilyen embert nem lennék képes szeretni, nagyon kiábrándító, amikor felnőtt ember egy 3 éves szintjén mozog érzelmileg.
2/13 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Én nem tudnék ideges emberrel együtt lenni.
3/13 anonim válasza:
Ha rájön az idegbeteg pillanatok egyiket hátat fordítasz és elsétálsz, figyelembe se véve az ordítozását. Ha látja, hogy semmit se ér el vele, egyszer csak abbahagyja. Az egyik volt párom tudott tényleg egyik pillanatról a másikra kiakadni és kiabálni. Emlékszem amikor telefonon beszélgettünk és felhúzta magát, azon hogy egy messenger csoportba folyton jönnek az üzik, amik őt nem érdeklik és a beszélgetésünk közben képes föld földhöz bszni a telót. Pedig velem beszélt, a többieket csak némítani kellett volna. Én meg csak így ültem és pislogtam. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy utána még felvettem a telefont neki. Nem kellett volna. Idegbajos, türelmetlen fszfej volt.
4/13 anonim válasza:
Egy férfi egyik erénye szerintem ha erősebb, ha biztonságot tud adni neki és a családjának. Előnyös a ha a férfi erős (nem csak fizikailag) ha van elég lelki ereje hagyni elgyengülni a nőt és a gyermeket, míg ő tartja magát. Az erő egyik legjobb megnyilvánulása a stabil idegrendszer és a tűrőképesség. Egy indulatos mindenre megvaduló elgyengülő férfi félelmet kelt a gyermekben bizonytalabságban érzi magát tőle.
6/13 anonim válasza:
na, nőként hogyan kezeled ezt? kiváncsi vagyok, mert a pasik mindennek is elvannak hordva ha emiatt kirakják a nőt.
7/13 anonim válasza:
Nem!
Elég volt apámmal együtt élni 15 éves koromig. Nem tolerálom az ilyen jellemét senkitől.
N
8/13 anonim válasza:
Elmenni, vagy úgy megverni, hogy féljen rajtad kitölteni a rosszkedvét.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Nem tudnék és nem is akarnék. Apám volt ilyen ember, pont elég volt ő is, amíg a szülői házban éltem.
(Szerintem ezért is választottam a férjemet, higgadt, nyugodt pasi. Ne úgy értse valaki, hogy teszetosza vagy tutyimutyi, "csak" stabil és nem fortyan minden szarságon, kiegyensúlyozott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!