Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy annyira kanosak voltatok, hogy végül a saját nemetekkel feküdtetek le, vagy megengedtétek, hogy leszopjon egy másik pasi?

Figyelt kérdés

2020. okt. 27. 11:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

azért egyáltalán nem ritka h tök heteró srác fiút szopat, nekem egyik haverom tök nyíltan megmondta, hogy

1, egy fiú jobbnan ért hozzá, tudja mi a jó egy másik fiúnak, amit lány viszont nem igazán érez

2, egy fiút keményebben lehet szopatni, na ezt főleg élvezi, a bnőjét mégse torkozhatja meg annyira ...

persze hamar megkapja a homár jelzőt, ezért maradnak ezek titokban mindig, pedig csak nekem nem kevés ilyen heteró sráchoz volt szerencsém. és őszintén, én s elátok smemi homót abban, ha csak ő szopat de ő maga semmit se csinálna fiúval .. most nem?

2020. okt. 27. 13:01
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

nem, ettől még nem lesz fragile heteró ... marad ugyanolyan heteró. egy a lényeg: ő semmit se csinálna fiúnak, de egyoldalúan miért is ne élvezné?

nem hiszem h ettől bevésbé lesz heteró, sőt ...

2020. okt. 27. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen nem fog előfordulni. Szerintem mindig tudnék magamnak nőt találni, ha netalántán még sem, akkor sem közelednék a saját nememhez.
2020. okt. 27. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
ó dehogynem. elég egy félrészg házubuili, aztán ne lgyél biztos benne h nem jut eszedbe egy haveroddal vmi hasonló ...
2020. okt. 27. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:

"ettől még nem lesz fragile heteró"

Szerintem a hozzászóló pusztán a lepontozásra értette.

2020. okt. 27. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
#14 Bírom az ilyen embereket, akik jobban ismernek akár csak egy komment alapján, mint én saját magam. 😂🤦
2020. okt. 27. 14:57
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ettől hánynom kell. Lelombozó dolog.
2020. okt. 27. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
pedig hidd csak el. saját tapasztalat. a legnagyobb nőcsábász srác enyhén ivott, na utána már elég volt csak kettesben maradni vele, secperc előkapta és úgy megszopatott h csak úgy zörgött. aztán persze örök kuss volt róla, de attól még megtörtént, de nem is kell ehhez feltétlen nőhiány. poénként is tud erre sok srác tekinteni, na a különböző fogadásokról már nem is beszélve ...
2020. okt. 28. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!