Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy annyira kanosak voltatok, hogy végül a saját nemetekkel feküdtetek le, vagy megengedtétek, hogy leszopjon egy másik pasi?
Én bi vagyok de anno volt hogy egy "hetero" srácnak annyira megtetszettem hogy leszopott a wcben xD De azóta is váltig azt állítja hogy hetero.
Persze közös baráti körökben nem hozom fel az esetet nem akarok köcsög lenni.
Több kíváncsi heteronak is segítettem eldönteni hogy bi-e. De olyan nem volt hogy valakit csak a kanosság hajtson ne pedig a kíváncsiság, mivel mindig előre egyeztetett időpontban történt és senki nem volt alkohol hatása alatt.
22/f/bi
Persze am nem nagy dolog, csak még ez nem esett le egy halom embernek. Azért vagyok bi mert nem látom értelmét hogy kizárjam a potenciális partnerek felét.
Mind2 nemmel más izgalmas dolgokat lehet csinálni az ágyban.
Hehe jönnek a kis fragile heterókák downvoteloni mert jaj de félnek attól hogy előfordulhat hogy valaki bi lesz xD
Cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!