Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltottak vágyaid.hu-ról és megfenyegettek, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Par napja felregiztem mondom adok neki egy eselyt. Erre ahogy beregiztem mar vagy 100 kanos faszi irt ram nyilvan egyikuknek se valaszoltam. Kiirtam az adatlapomra hogy alkalmi kapcsolatot keresek semmi tobbet erre kb 1 ora utan le bannoltak hogy en uzleti celra hasznaltam az oldalt es minden uzenet utan 5 ezer forint+ afat fognak felszamolni amivel vlmi random ceg fog megkeresni stb stb..hat egyaltalan nincs kedvem ez miatt rendorsegre jarni foleg hogy egyaltalan nem uzleti celra hasznaltam az oldalt mert semmi olyat nem irtam ki se nem arultam semmimet se XD de azert gaz lenne ez miatt kapni par millio forintos buntetest mikor semmit se csinaltam konkretan. 20/L/B2020. okt. 26. 20:34
21/24 anonim válasza:
Azért ne hagyj fel az ismerkedéssel!
22/24 anonim válasza:
ez egy csóri patkány cég
tele van az oldal kamu adatlapokkal, több társkeresőt is visz a csávóka, aki csinálja a céget, és már többször is meg lettek bírságolva 1-2 száz ezer forintra.
nekem ott akadt ki a mérce, hogy töröltem magam, de amikor visszaregisztráltam hetekkel később akkor ugyanúgy egy kattintásra vonta a pénzt a kártyámról, tehát megjegyezték az email cimet és a kártyaadatokat is.
ment is a bejelentés a hatóságnál...
23/24 anonim válasza:
Több éve fenn vagyok a vagyaid.hu n igaz többször töröltem magam és visszatértem nem folyamatosan, de a kérdező tuti kamuzik! Legbiztonságosabb oldal nagyon figyelnek a tagokra más ilyen jellegű oldalra már fel se tenném magam a tapasztalataim miatt! (képlopás visszaélés stb) Régebben elszaporodtak a fizetős és még lehúzós profilok is hiába jelentettük őket jöttek újra és újra. Akkor találták ki nagyon helyesen hogy az ilyeneket befenyítik azóta nincs ilyen gond nem szoktam fizetősöket látni már vagy főleg lehúzóst de ha fel is bukkant egy jelentettem eltűnt és többet nem láttam. Nem hülye a weboldal hogy a tagjait fenyegesse persze a kérdező nyilván pénzt kért a szokásos utalj előre 3e ft ot gondolom aztán mikor befenyítették megijedt és itt kamuzik hátha kap valami megnyugtató választ! De ilyenből is csak azt fenyegetik meg úgy tudom aki a kitiltás ellenére is újra visszatér! Féljél csak kispajti nincs idegesítőbb mint mikor még kreditet is költök egy üzenetre aztán kiderül hogy egy ilyen szemét lehúzós kis f.. van a gép előtt aki átutaltat magának 3ezer forintokat 100 emberrel aztán eltűnik! Legnagyobb aljas szemétség az ilyen! Épp ezért már csak igazolt profilokkal kommunikálok! Ha pedig tényleg nem írtál volna semmi olyat akkor mitől félnél mire fel büntetnének? Kamu az egész kérdés! És igen aki lehúzni akar másokat az féljen is és ne jöjjön arra az oldalra mert ott írták is hogy mindent megtesznek a tagjaik biztonságáért ez tapasztaltam is amikor jelentettem visszaélést
24/24 anonim válasza:
ember ird mar be a keresobe az uzemelteto ceg nevet....egy csomo birsagot nyomtak rajuk mar
persze ertem en hogy kell a szex es mindent elvislsz erte, meg a lehuzast is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!