Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tiltottak vágyaid.hu-ról és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltottak vágyaid.hu-ról és megfenyegettek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Par napja felregiztem mondom adok neki egy eselyt. Erre ahogy beregiztem mar vagy 100 kanos faszi irt ram nyilvan egyikuknek se valaszoltam. Kiirtam az adatlapomra hogy alkalmi kapcsolatot keresek semmi tobbet erre kb 1 ora utan le bannoltak hogy en uzleti celra hasznaltam az oldalt es minden uzenet utan 5 ezer forint+ afat fognak felszamolni amivel vlmi random ceg fog megkeresni stb stb..hat egyaltalan nincs kedvem ez miatt rendorsegre jarni foleg hogy egyaltalan nem uzleti celra hasznaltam az oldalt mert semmi olyat nem irtam ki se nem arultam semmimet se XD de azert gaz lenne ez miatt kapni par millio forintos buntetest mikor semmit se csinaltam konkretan. 20/L/B

2020. okt. 26. 20:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

kamu az egész, ha meg azt se tudják ki vagy, akkor főleg

ez csak hülyeség, ne foglalkozz vele

2020. okt. 26. 20:35
 2/24 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszod. De bemasolom az eamilt inkabb azt akkor teljesen erteni fogjatok miert is ilyedtem meg. Mellesleg irtam nekik amire basztak valaszolni.

FIGYELEM! Mivel üzleti hirdetésre használta profilját, 5 000 Ft + áfa díjat számítunk fel minden elküldött üzenetre, ahogy azt a regisztrációkor ELFOGADTA a Felhasználási Feltételek elfogadásának bejelölésekor. Az Epic Web Kft. által megbízott ügyvédi iroda fogja megkeresni a fizetési meghagyással. Felhívjuk figyelmét, hogy profilja adatait és az IP címeket a visszaélés miatt eltároltuk, amennyiben más módon nem megtalálható, a hatóságtól kérjük

személyazonossága megállapítását az IP cím alapján. Több kitiltott profil esetén az összes profil üzeneteit összegezzük és a teljes üzenetmennyiségre számítjuk fel az 5 000 Ft + áfa / üzenet díjat. A teljes összeget továbbá megterheljük az eljárás során

keletkező ügyvédi és egyéb díjakkal. Köszönjük megértését és szíves együttműködését!

2020. okt. 26. 20:38
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Egy mailcímre nem tudank számlázni...amúgy is milyen alapon?

Nyugi, kamu, egy vergődő vállalkozás vége.

Egy cég nem büntetgethet, mert nem hatóság!!!

Nyugi:-)

F, 39, üzletember

2020. okt. 26. 20:39
 4/24 A kérdező kommentje:
De azert ezt tenyleg szanalmasnak tartom. Az egvilagon semmi rosszat nem tettem kiirtam hogy alkalmi kapcsolatot keresek nem pedig komoly kapcsolatot es ezert jott a bann hogy en uzleti tevekenyseget csinalom hat mi a f..sz XD gorenybanda az ilyen
2020. okt. 26. 20:40
 5/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ezzel hatalmas ko esett le a szivemrol! Ment a zold :)
2020. okt. 26. 20:40
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

Ez teljesen hülye! Nem aláírtál,m csak elfogadtál feltételeket!

Az IP-cím nem hivatalos adat!

Mellesleg nem eltároltuk, hanem tároltuk...de ezt a baromságot sem jogász írta!

Aludj nyugodtan, kiabál a fing, hogy ..... szeretne lenni. Még az sem lesz!:-)

A hármas.

2020. okt. 26. 20:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért minden üzenetet ments le szépen több helyre is. Ha mégis bajod lenne belőle, akkor legyen a te kezedben is valami.
2020. okt. 26. 20:44
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Jogászként mondom, hogy ebből semmi károd nem származhat.
2020. okt. 26. 21:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Wow laza kapcsolat, na ez érdekel! Na de komolyan:

Fizetési meghagyáshoz tudni kellene a lakcímed mert egy szabályszegés miatt a hatóság nem fog kutakodni utánad, max ha mondjuk valaki pedofil tartalmat töltene fel stb. A fizetési meghagyás egy olyan valami ami a pert előzi meg és ezt akkor alkalmazzák ha valaki mondjuk tartozik. Ok, zárjanak ki, tiltsák az ip címed stb de ebből még nekik származhat bajuk mert ha nem is zsarolás de fenyegető magatartás. Milyen adataid tudják? telszám? vagy csak e-mailcím? Ha tudok szívesen segítek.

2020. okt. 26. 21:17
 10/24 anonim ***** válasza:

#8:

visszakérdeznék

ha a kérdező fordulna a hatóságokhoz, vajon mire számíthatna az oldal tulaja?

2020. okt. 26. 21:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!