Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltottak vágyaid.hu-ról és megfenyegettek, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Par napja felregiztem mondom adok neki egy eselyt. Erre ahogy beregiztem mar vagy 100 kanos faszi irt ram nyilvan egyikuknek se valaszoltam. Kiirtam az adatlapomra hogy alkalmi kapcsolatot keresek semmi tobbet erre kb 1 ora utan le bannoltak hogy en uzleti celra hasznaltam az oldalt es minden uzenet utan 5 ezer forint+ afat fognak felszamolni amivel vlmi random ceg fog megkeresni stb stb..hat egyaltalan nincs kedvem ez miatt rendorsegre jarni foleg hogy egyaltalan nem uzleti celra hasznaltam az oldalt mert semmi olyat nem irtam ki se nem arultam semmimet se XD de azert gaz lenne ez miatt kapni par millio forintos buntetest mikor semmit se csinaltam konkretan. 20/L/B2020. okt. 26. 20:34
11/24 anonim válasza:
Bocsi kétszer ment el a válasz egyszer félig egyszer egészen.
12/24 anonim válasza:
Mire számíthatna? Egy nagy vizsgálatra, ahol még a ...gükbe is belenéznének, és gyanítom hogy nem ez lenne az egyetlen eset amikor így léptek fel, lefoglalnának náluk mindent és szerintem akkora birságra hogy lehet ezért is bezárnának. Ezen túl kutatnák hogy konkrétan ki küldte vagy kinek az utasítására ezt vagy ezeket az üzeneteket és ő azért járhatna a rendőrségre. Lehet hogy csak megrovást kapna de ki szeret (ha nem ez a szakméája) eljárásokba bonyolódni?
13/24 anonim válasza:
Ehhez bizonyos jogi tényezőket ismerni kellene a fent olvasottak mellett. Könnyen elképzelhető, hogy a cég olyan szabálysértéseket követett el, melyek figyelembevételével nagyobb pénzbírsággal lehet súlytani azt. Persze ez már az adott ügyvéd feladata lesz.
14/24 anonim válasza:
Jaj te kicsit hiszékeny vagy drága, de semmi baj. Jó hogy itt megkérdezted! Ahogy írták ez egy szánalmas kamu oldal! Én is regisztráltam hasonló oldalra férfiként. Annyi szép bevállalós lány akart engem, hogy a világon nincs ilyen:) Ezek mind kamu oldalak, hogy pénzhez jussanak! Téged is le akarnak fejteni! Ugyan mivel tudna feljelenteni? Semmivel.
15/24 anonim válasza:
Minden üzenet után 5 ezer ft+áfa. Nem is küldtél senkinek sem üzenetet, akkor mire számláznának 5 ezer+áfát? Az a sanda gyanúm, hogy ezt eljátszák más felhasználókkal is.
16/24 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Ez is olyan próbálkozás mint a különböző áramszolgáltatók, vagy telefontársaságok nevében küldött számlák! Nem szabad komolyan venni, beugrani és fizetni egyiknek sem!
17/24 anonim válasza:
15-ös, mert az egy sablon levél vagyis igen mindenkivel ezt játszák. Ahhoz képest, hogy fejenként 5 ezer az nem is sok bírság egy személyre:)
18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok szép választ mindenkinek ment a zöld. És köszönöm fiúk a sok privit de senkivel nem ismerkednék, ezek után egy életre felhagyok az ilyen internetes hülyeségekkel xD
2020. okt. 27. 06:09
19/24 anonim válasza:
Végül megkeresett az a cég és kellett fizetned? Érdekel a történet vége.
20/24 A kérdező kommentje:
Nem semmi. Csak irtak 1 fenyegeto uzit azt kesz semmi tobb de nem is foglalkozom vele
2021. máj. 6. 09:03
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!