Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire volt kínos nektek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt kínos nektek az első alkalom?

Figyelt kérdés

Tudtátok mit és hogy kell csinálni?

Minden jött magától?

Nem féltél hogy ha adsz ki hangot gáz lesz-e?

2020. okt. 26. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Könyvből kell tanulni...

Ha valami nem megy, olvasd el mégegyszer!!! 😁

Ne feledd! Gyakorlás teszi a mestert! 👌🏻👍💯⚓🔥

2020. okt. 26. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt csillagos ötös, de ment minden a maga módján...kínos semmiképpen sem volt.
2020. okt. 26. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szex, maga egyáltalán nem volt kínos.

Előtte, együtt csoszogtunk el óvszert venni, na az, már annál kínosabb volt.

Hogy, ne egy óvszerrel jöjjünk ki, vettünk mellé egy 1,5 kólát, egy 100as zsepit, paradicsompürét, spagettit, darált húst, gouda sajtot, fokhagymát, vöröshagymát, sárgarépát.

Gondoltam, akkor már utána főzök is egyet. 😅

2020. okt. 26. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt kínos, de nem úgy sikerült, ahogy terveztük.

A párom nagyon aranyos volt, és miután egy elég menő, de mégsem puccos étterembe ettünk, elkezdtünk készülődni. Ő is kiöltözött, és gyertyákkal borította a szobát (vett egy 100-as csomaggal kis gyertyákat, azóta se fogytak el :D), én pedig másik szobába felvettem szexi fehérneműt és ruhát.

Mikor ott álltunk az picit talán kínos volt, legalábbis én úgy éreztem, hogy nem állok készen. Ami nem volt igaz, mert 5 hónapja jártunk és 2. hónap óta terveztük - csak alkalom nem igazán volt. Szóval picit féltem, de elképesztően szép volt a gesztus, a gyertyák, meg minden.

A test látványa nem volt kínos, mindketten voltunk azelőtt már meztelenek egymás előtt, megfogni egymást se volt idegen.

Az est nem úgy sült el, mint terveztük. Két doboz óvszert vettünk, az egyik Durex Extra Safe, a másik Durex Feel Thin. Az első egyszerűen nem volt jó, mire fel tudta húzni, lelankadt, vagy épp nem ment fel - pedig neki nem ez volt az első óvszer felhúzása. A Feel Thin-nel már működött.

Viszont, hiába voltam ujjazva, hiába nem feszültem rá, egyszerűen túl szűk voltam. És 3x próbáltuk aznap este, mindháromszor annyira izgatott volt szegénykém, hogy elment mielőtt behatolhatott volna :)) tök cuki volt egyébként, nagyon szeretett volna megfelelni nekem és nagyon rágörcsölt.

Végül a valódi behatolás másnap reggel történt. Ahogy "bejutott", úgy el is ment. Igazából vigyorogtunk egymásra mint két tejbetök, nagyon örültünk, hogy végre sikerült. Nekem nem fájt egyébként, ami furcsa - a legtöbb barátnőmnek nagyon fájt. Pár napig vérezgettem ugyan, de igazából annyira jött magától, annyira ellazultunk ezen a reggelen, hogy elfelejtettük, hogy szűzhártyát átszakítva is jöhet vér. Nos, jött is :)) De a barátom aranyos volt, és együtt mostuk ki kézzel a véres lepedőt.

2020. okt. 26. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Kínos nem volt, viszont fájni fájt, és kicsit megszenvedtünk, mire sikerült tövig betolni. Ő tapasztalt, mindent tudott, mit hogy kell, gondolom ezért sem volt kínos semmi.
2020. okt. 26. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem maga az aktus kinos hanem előtte a dolgok mikor még nem kezdtek neki vagy szünetet tartotok hogy le vetközzetek és akkor van egy kisnéma csönd meg hát még is csak az első alkalom ilyenkor mindenkinek benne van a fejében hogy nem lesz elég jó
2020. okt. 26. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
szex közben inkább ráfeszülés van
2020. okt. 26. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt kínos. A partnerem tapasztaltabb volt, így ő irányított teljes mértékben. A póz mondjuk lehetett volna kényelmesebb, de nem tudtam, hogy közöljem ezt vele és inkább hagytam, hogy úgy csinálja ahogy neki jó. Igazából ráfeszültem arra hogy mennyire fog fájni. Aztán végül annyira nem volt kellemetlen, mint vártam. Maga az aktus előtti dolgok sem voltak kínosak. Vettünk forró fürdőt, hogy kellően ellazuljak és hangulatba jöjjek. A férjem már akkor is tudott valamit :D az ilyenekben még most is nagyon jó
2020. okt. 27. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!