Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso alkalom? Mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Mindketten szuzek vagyuk.
Hogy csinaljam hogy ne fajjon a lanynak? Ha esetleg verezne, hozzak torolkozot vagy nem fog sokat verezni? :D
F
2020. szept. 30. 07:43
1/8 anonim válasza:
Inkább ne feküdj le vele ha ilyen kérdéseid vannak itt!
2/8 anonim válasza:
Nem vagy/vagytok még felkészülve, még ne csináljátok.
3/8 anonim válasza:
Az hogy fáj-e neki vagy sem és hogy mennyire fog vérezni az ember függő. Ha szerencsés vagy ha már korábban volt valami ami már átszakította akkor lehet nem lesz túl sok minden.
Az fontos lenne hogy jó hosszú legyen az előjáték és figyelj oda hogy jól felizguljon és el lazuljon.
Szerintem nem árthat ha leterítetek valamit azért hogy ha úgy alakul akkor ne a lepedő legyen véres.
4/8 anonim válasza:
Hagyjad, hogy ő legyen felül, így irányíthatja, hogy milyen gyorsan hatolj be. Egyébként meg sok előjáték, izgatás, ujjazás, stb.
Olvass utána a témának, könyveket írtak róla.
5/8 anonim válasza:
Az ujjazás nem biztos hogy célszerű szűz esetén.
6/8 anonim válasza:
Nekem úgy volt jó, a szüzesség elvesztése, hogy alul voltam, tehát misszionárius pózban. De kérdezd meg, ő milyen pózban szeretné. Az előjáték legyen hosszú, ne siessetek. Szerintem ne ujjazd meg, hanem inkább nyald a punciját az jobb.
7/8 anonim válasza:
Ujjazd meg! Fel kell készíteni a behatolásra! Nyelvvel ezt nem lehet!
8/8 anonim válasza:
De egy szűz lány esetében nem olyan jó az ujjazás, az is fájhat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!