Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként vadabb szexre vágyni?
20+ éves lány vagyok és kapcsolatra nem igazán vágyom de a szüzességem sem szeretném tovább tartogatni, na nem azért mert túl akarok lenni rajta, hanem mert vágyom rá...
Van egy srác akit elsőnek vissza utasítottam mert csak lefektetni akart, de most úgy vagyok vele miért ne...
Tudja, hogy nem feküdtem le még senkivel és azt mondta gyengéd lenne velem ha azt akarom, hisz ez az első alkalmam.
Viszont én azt akarom, hogy lefogjon, megmarkoljon erősen, tegye a nyakam köré a kezét...
Lehet, hogy ezt nem az első szexnél kellene kipróbálnom?
Ez csak egy vágy és talán tényleg a srácnak van igaza, hogy gyengéd akar lenni velem.
Nem merek ezzel elé állni bár szerintem benne volna...
Lányok, miért ne?
Egy pasi értékeli, ha nem egy deszkák vagytok és nem csak unalmas lötyögés lesz...
Elsőre legyen a srác gyengéd, figyeljen oda rád. Pár gyengéd szex után lehet majd vadulni ;) Előbb tapasztald meg, milyen érzés, amikor benned van egy farok, szokj hozzá.
24F
A vadabb dolgok alatt nem brutálist értek...
Persze ha mégsem tetszene akkor úgy volnék vele ok erről fantáziáltam de mégsem tetszett...
A srác volt már szűz lánnyal ezért mondta, hogy óvatos lesz és gyengéd ha szeretném mert nem akarja, hogy ez az egész egy rossz élmény legyen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!