Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűzként gumival szexelek akkor is elveszíthetem?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 09:45
2/9 anonim válasza:
Szerintem ennek fuss neki még egyszer. :D
3/9 A kérdező kommentje:
hogy érdemes bele kezdeni mondjuk ha prostival vagy azonnal neki esni a puncinak vagy itt is kell valami elő játék
2020. szept. 18. 10:01
4/9 anonim válasza:
Szerintem te még ne szexelj... 😊
5/9 anonim válasza:
🤦♂️
Omg
Te tényleg ne szexelj még!
L
6/9 anonim válasza:
Igen akkor is. Az más kérdés, hogy ha prostival dugsz attól még nem tanulsz meg csajozni. Ha "szexelni" akarsz akkor ne a nettó technikában jeleskedj hanem az udvarlásban, az a prostinál meg abból áll hogy fizetsz.
7/9 anonim válasza:
Keressél egy olyan prostit, aki hajlandó foglalkozni veled, bevezetni a szexualitás világába. Idősebb nők között nézelődj és előre beszéld meg vele, hogy te még szűz vagy és nem csak szexelni akarsz, hanem tanulni tőle.
8/9 anonim válasza:
Nehéz felfogni igazábol mit akarsz kérdezni, de minden esetre huzz ovszert! Annyi biztos.
9/9 anonim válasza:
O.o Most ez komoly? Dugsz, akkor papíron elveszted ennyi, pasinál meg nincs úgymond biológiai része, pl szűzhártya, mondjuk más kérdés, hogy annak átszakadása sem azt jelenti, hogy adott lány már nem szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!