Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lenyelt spermától fájhat a hasam és lehet hasmenésem? Volt nektek hasonló?
Figyelt kérdés
Nincs rossz íze a barátom spermájának, de miután leért a gyomromba picit émelygek, meg utána fáj a hasam és néha hasmenésem is van. Lehet nincs összefüggés. De tapasztaltatok-e már ilyet?2020. okt. 25. 00:31
1/10 anonim válasza:
Ezek inkább terhességi tünetek. Talán egy másik alkalommal máshova ment a sperma.
2/10 anonim válasza:
Undor miatt,kavarog a gyomrod, nem kötelező lenyelni.
3/10 anonim válasza:
Amennyit már lenyeltem, sose volt bajom, 20/l
4/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem, de volt olyan barátnőm aki mondta hogy szokott menni a hasa tőle
5/10 anonim válasza:
Olvastam hogy lehet ilyen, én még nem tapasztaltam szerencsére
6/10 A kérdező kommentje:
Nem undorodom tőle egyáltalán, szivesen csinálom neki. De utána fél percig émelygek, nem tudom miért, mert tényleg szinte semmi íze, meg szinte rögtön le is öblítem vízzel
2020. okt. 25. 00:39
7/10 anonim válasza:
Többet kell enned belőle, előbb-utóbb megszokja a szervezeted.
8/10 anonim válasza:
Nem értem, én még viszek is a munkahelyemre , semmi bajom tőle.
9/10 anonim válasza:
Szerintem inkább idegi alapon van, mert nincs benne amúgy semmi olyan ami okozná.
10/10 anonim válasza:
Nyeltem mar le par spermat, de sosem volt utana hasonlo bajom
Erdekes hm
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!