Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinder szex szüzen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder szex szüzen?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok de tinderen matcheltem egy lánnyal, hétvégén találkozunk a kocsiba lesz szex. Féljek tőle hogy lefogok égni vagy észre veszi rajtam?

20/f

2020. okt. 22. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel ez lesz az első alkalmad és nincsenek meg a rutinok, ha nem halad vlottul a szex, hanem ügyetlenkedsz, ha nem csak úgy berakod az előjáték után is jó mozdulatokkal, egy jó ritmusba dugod, hanem ehelyett hülyén mozgatod, mikor benne vagy, akkor észre veszi.

Meg, ha túl hamar elmész, verd ki mostanában, hogy akkor majd sokáig bírd.

20F

2020. okt. 22. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igy is úgy is elsulsz (Jobbik esetben) 3 perc alatt (rosszabbik esetben 1 alatt). Ki fogja szűrni. De kit érdekel? Mindenki szuzen kezdi. Nem kell belőle nagy stresszt csinálni. Utana meg bujjatok össze, beszélgessetek és lehet h 20-30-40 perc múlva megint felall és mehet a másik menet. Az már jobb lesz. Ha rendes értelmes a lány, akár el is mondhatód neki h szűz voltál. De hazudhatsz is, hogy mar magyon rég nem volt szex. Azért próbáld meg vele tartani a kapcsolatot későbbi sexre is.
2020. okt. 22. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
legnagyobb esély arra van hogy el se megy a talira :)
2020. okt. 22. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért mielőtt akcióztok mondd el neki hogy szűz vagy.
2020. okt. 22. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért a kocsiban? Nincs senkid... vidd haza a csajt. :D
2020. okt. 22. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Meselsz, hogy hogyan sikerult?
2020. nov. 10. 01:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak rokonjuknál voltak, mikor matcheltünk már hazamentek
2020. nov. 10. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem szexeltetek?
2020. nov. 10. 15:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem már nem is fogunk mert alakul egy lánnyal
2020. nov. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!