Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl jóképű vagyok?
Bástya elvtárs után szabadon (Tanú c. film): amit a legjobban szeretek magamban a szerénység 😅
Semmit nem kell tenned csak megmondod a lányoknak hogy szerinted túl jóképű vagy, hasonlóan beképzeltnek lenni mint ezzel a kérdéseddel és hidd el máris nem fogják egymás haját tépni érted :)
Szerintem nem tartozol felelősséggel a nők viselkedéséért, de ha lehet akkor ne ígérj semmit egy nőnek se, és mondd el a szándékaidat már az elején (komoly/szexkapcsolat).
Nagy szerencse hogy rossz természettel áldott meg téged a sors mert így nehezebb szerelmesnek lenni beléd - bárcsak az én szerelmem is ilyen volna, nem fájna érte a szívem.
28/n
Anyámnak vannak jó és rossz személyiségjegyei, de összességében jóval kedvesebb és elviselhetőbb embernek tartom mint téged.
Sajnos csak a jellembeli hianyosságaidról adtál tanúbizonyságot, de nem is kell bizonyítanod semmit ha sínen van az életed. Csak a véleményemet írom le, ahogyan te is.
Ne aggódj, jómagam sem vagyok követendő példa, de te talán egyszer az lehetsz - bár minél több válaszodat olvasom annál nagyobbak a kétségeim.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!