Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindneki szép lánnyal/jóképű fiúval vesztette el?
A lány akivel elveszitettrm egy gyönyörű humoros és okos lány volt. Szóval jah és boldog vagyok hogy ezt a statisztikát erősíthetem, és nem szánalmas luzerként az összekuporgatott pénzemmel csengettem be valami többször használt k**vához, hogy elmondhassam a haveroknak hogy "én már dugtam" :D
Mondjuk értelmes társaság esetén nem is ez a mérvadó, de aki prostihoz jár abból nem is nézek ki kulturált baráti kört és rendes szociális életet :D
Aki olyannal vesztette el, akit szeret/szeretett, annak nyilvánvaló az illető jóképű volt, vagy szép.
Ha prostihoz kellett menned, mert nem tudsz csajozni, az a te hibád.
Ha csak beérted valakivel, mert már mindenképp túl akartál lenni rajta, szintén a te hibád.
Szóval ne az embereket, a körülményeket okold a sikertelenségedért, hanem próbálj meg változtatni, fejlődni. A siker is jönni fog.
Dagadt szőke piás csaj volt,kék gülü szemekkel.
De azért jó volt!
Én nem vagyok szép csaj és valaki velem veszítette el.
Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!