Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok az első anális szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manly kérdése:

Lányok az első anális szexet kívántátok v csak hagytátok, h a pasi berakja?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 17:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

"Beöntés nélkül összefosod magad. Ez anatómia." - nem, ez tévedés. nem fosod össze magad.

"Óvszer nélkül a férfi 100%, hogy fertőzést fog kapni" - ez sem igaz. van rá esély, de messze nem 100%

2020. okt. 21. 22:36
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Kívántam
2020. okt. 21. 22:59
 23/32 anonim ***** válasza:
83%
Szintén én szerettem volna nem a pasi.
2020. okt. 21. 23:02
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Áruld már el te nagy anatomologus, hogy mi köze van az osszefosasnak, és a beöntés nélküli analszexnek egymáshoz? :D
2020. okt. 21. 23:36
 25/32 anonim ***** válasza:
90%
Csak hagytam. Igazából fogalmam nem volt, mire készül.
2020. okt. 22. 02:48
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
#25 vagyok. Ja, és mivel spontán volt, egy hátmasszázsból indult az egész, nem volt beöntés, se semmi. Természetesen óvszer igen. Nem fostam össze magam. Azóta sem használunk beöntést és nincs ebből gond.
2020. okt. 22. 02:51
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Közös kíváncsiság leginkább. Spontán jött egyszer úgymond szóba került, megpróbáljuk? Megpróbáltuk.
2020. okt. 22. 04:52
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi voltam
2020. okt. 22. 09:26
 29/32 anonim ***** válasza:
70%

"Síkosító nélkül nem fog bemenni, de ha valahogy be is tuszkolod, az nagy fájdalmat okoz a nőnek illetve végbélrepedés esélyes. Beöntés nélkül összefosod magad. Ez anatómia. Óvszer nélkül a férfi 100%, hogy fertőzést fog kapni, pláne, ha nem is tiszta belül. Magyarázzatok nyugodtan"

Többszázszor szexeltünk análisan.

Soha nem történt beöntés előtte, és "összefosás" sem.

Soha nem használtunk síkosítót, csak egyszerűen nyálat.

Óvszert egy-két alkalommal kivéve, amikor is érdekességből kipróbáltuk, soha nem használunk. Csak az elején volt egy-két alkalom során rövidebb idejű bőrpír. Azóta már nincs ilyen, mert aktus után fél percnyi szappanos mosakodás történik a célterületen, és ennyi kell csak ellene.

...

És most kezdjen el vitatkozni olyan, aki könyvekből szerzi a tudását (vagy még azokból sem, csak blogokról, femina cikkekből), egy olyannal, aki valós életbeli tapasztalásból?

2020. okt. 22. 09:48
 30/32 anonim ***** válasza:
86%

hát?

elég sok lánnyal csináltam már,de még nem találkoztam olyannal,aki így rákészült volna,hogy beöntés meg stb.

eleve rávenni beöntésre nőket,kb esélytelen feladat.

am először megfelelési kényszerből mennek bele.

aztán ha pozitív a tapasztalat és rájönnek,hogy nem ördögtől való,hanem az élvezet egy új alternatívája,megtetszik nekik és ha nem is kérik mert ahhoz sokszor nyuszik,ami nem baj,mert tetszik az ilyesmi,de várják és tartják oda.

síkosító és annyi am.

2020. okt. 22. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!