Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi imádó férfiak! Titeket felizgatna, ha a barátnőtök előttetek játszana a popsijával?
Képzeld el, hogy te vagy a szub, nem érhetsz a barátnődhöz, aki oldalt fekszik neked, meztelen van esetleg fehérneműben, és előtted izgatja a fenekét, ujjazza, dildozza, aztán kiveri neked.
Aki nem bír magával és megpróbálja leteperni, azt a barátnője legközelebb kiköti és erényövet ad rá :)
Zavarna, ha nem lenne behatolás? Persze ki kellene nyalnod a barátnődet, de nem dughatnál vele. :)
Ti örülnének egy ilyen játéknak? Izgalmas lenne vagy unnátok és varnátok, hogy a barátnőtök mikor végez a dolgával?
"Képzeld el, hogy te vagy a szub"
tovább nem is olvasom, ilyen sosem fordulhat elő.
Lehetek a popsinyalód? :P
Fizetek érte!
Nem bírnám ki, hogy ne nyúljak hozzá és ha kinyaltam, ne dugjam meg:D
Legközelebb megelőzném és én kötném ki őt mielőt ő engem és rámadja azt a szart😃
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!