Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok az első anális szexet kívántátok v csak hagytátok, h a pasi berakja?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 17:36
11/32 anonim válasza:
#9 pedig így volt, hagytam az elsőt síkosító és beöntés nélkül. A pasi is tapasztalatlan volt ilyen téren természetesen. Most sem használom ezeket, nem szoktam beöntést csinálni mert ismerem a testem és tudom mikor “biztonságos” betenni oda, soha nem volt még belőle baleset. Síkosító sem kell, elég megnyálazni. :)
#7 voltam
12/32 anonim válasza:
9. Hát pedig mi is beöntés nélkül csináltuk. Senki nem mondta hogy nem készültünk rá. Előtte figyeltem mit ettem, és aktus előtt pár órával voltam wcn. De beöntés akkor se volt. És igen is a pasim emlegette állandóan, ezért beadtam a derekam, hogy próbáljuk ki. Ugy hogy nem én akartam, csak belementem.
13/32 anonim válasza:
"nem kell sem beöntés, sem síkosító, sem óvszer"
Síkosító nélkül nem fog bemenni, de ha valahogy be is tuszkolod, az nagy fájdalmat okoz a nőnek illetve végbélrepedés esélyes. Beöntés nélkül összefosod magad. Ez anatómia. Óvszer nélkül a férfi 100%, hogy fertőzést fog kapni, pláne, ha nem is tiszta belül. Magyarázzatok nyugodtan. ;)
14/32 anonim válasza:
#13 ez hülyeség, nyilván erre is lehet példa, de ne általánosítsunk. Síkosításnak elég nálunk megnyálazni, soha nem fostam össze még magam, a barátomnak sem lett fertőzése...fájni is maximum csak a behatolás szokott minimálisan pár mp-ig.
15/32 anonim válasza:
Jólvan 13, akkor biztos csak álmodtam hogy bement síkosító nélkül. Amúgy nő vagyok. Van ott elég nedv pár centivel arrébb ami tökéletes. Nem fostam össze magam és fertőzés sem volt még az évek alatt. Szerintem te még nem csináltál ilyet.
16/32 anonim válasza:
13 amúgy meg ha fáj, meg be kell tuszkolni, az régen rossz. A nőnek kell az izmait ellazítani, akkor simán bemegy. De ha nem akarja akkor nem fog menni.
17/32 anonim válasza:
14: És soha nem is csináltad, ráadásul még nő sem vagy. Kár, hogy anonim a fórum. Nem lenne ennyi idióta, hazug válasz és kérdés sem, ha a neved és arcod kéne hozzá adnod. Egyszer ugorj be Semmelweisre és kapsz néhány Anatómiai információt.
18/32 anonim válasza:
#17 nem fogom bizonygatni hogy nő vagyok, de az is biztos hogy neked még soha nem volt análszexben részed :D a saját testemet meg engedd már meg, hogy jobban ismerjem nálad.
19/32 anonim válasza:
#14 ez a pattogós itt nagyon frusztrált, szerintem nem jut neki popsiszex, de lehet hogy semmilyen:D
20/32 anonim válasza:
#19 én is csak erre tudok gondolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!