Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16-18 éves szűz srácok hasonló korú lányokról álmodoznak, vagy inkább 30+ milfekről?
Figyelt kérdés
Kivel veszítenétek inkább el a szűzességeteket?2020. okt. 21. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Inkább fiatalabb lánnyal
Jó a pár évvel idősebb is
Nagy álmom egy igazi MILF
44 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én ugyan tapasztalt 32 éves férfi vagyok, de eddigi életemben csak nalam idősebb barátnőim voltak. 20 évesen 25, 21 évesen 25, 25 évesen 36 éves nőim. 😆 Jobb az idősebb pina. Most hosszú ideje nincs senkim, de az is biztos, ha újra társkeresésre adom a fejem, 35 alatti szóba sem jöhet.
2/7 anonim válasza:
A jo friss fiatal szűk punci a jó 😁
3/7 anonim válasza:
A 16-18 éves szűz v. nem szűz srácoknak a fülükön csurognak ki a hormonjai, mindenféle korcsoportú lányról, nőről álmodoznak, szokták mondani a krumplit is ha nem gurulna el. Ez van, mindenki volt tini ez a korszak ezzel jár :)
4/7 anonim válasza:
Én 19 évesen egy 37évessel vesztettem el.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen bárkitől beindul az ember aki lélegzik.
16 évesen ha kaptam volna egy gumikötelet és két botot, pillanatok alatt rájöttem volna hogyan dugjam meg. :D
6/7 anonim válasza:
16 évesen bárkit megdugtam volna... Ugyanakkor a legjobban mégis a tanárnőim, haverok anyukái, szomszéd érettebb nők izgattak.
14 évesen korombeli baratnőm volt. Kinyaltam, ő kiverte nekem rendzseresen. - De az első aktusom egy 46 éves nővel volt 17 évesen.
Most 28 vagyok a nejem 44 éves 7. éve élünk boldog házasságban.
7/7 anonim válasza:
Én az infó tanárommal dugtam előszőr, két hónapja jött akkor vissza gyesről. Már majdnem 40es, de ízig vérig ribizli volt. Utána az egyik takarítónő a koliban, ő fiatal 30as volt, vele többször is míg ki nem rúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!