Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jobb a reggeli, frissen őrölt punci illatnál?
10-es:
Ha azt a kérdést teszed fel nekem, hogy vágyok-e néha a párom farkára, akkor a válaszom IGEN.
De nem felejtem el, hogy a farkával jön az illető is, és hogy neki is vannak érzései. Ha nem akar szexelni, tiszteletben tartom, ha viszont benne van, akkor kölcsönösen kielégítem őt is. Ez máris azt jelenti, hogy figyelek rá és az érzéseire.
Ha szerinted tényleg csak arról lenne szó, hogy testiségre megy az emberiség, és mi nők ezért csak rinyálni tudunk de legbelül ugyanolyan haszonlesők vagyunk... akkor miért van az, hogy több esetről hallani, ahol a nő megalázva, fájdalommal küzdve végez egy szexuális aktust, esetleg akár meg is erőszakolva?
13-as
De miből jött ez le, hogy akár a kérdező, akár én nem figyelünk a párunk érzéseire, és bármi olyat csinálunk, amit ő nem vesz jó néven? Én szimplán arra gondolok, hogy ha a párom épp beleül az arcomba (netán kellemes meglepetésként ezzel ébreszt), akkor esélyes, hogy a puncija fogja lekötni a figyelmemet. Egyre divatosabb az a nézet, ami szerint ez tárgyiasító, mert a nő egy egész és nem csak egy punci (miközben egyébként sok ember ízlésében felfedezhető testrészekhez kötődő kisebb-nagyobb fétis). Szerintem a tárgyiasítás ott kezdődik, ha valaki fejében nem "fut a háttérben a program", hogy a másik is egy érző lény.
Nem értem, nőként, mi a gond ezzel a kérdéssel. A megfogalmazással szerintem csak a szexualitás van kihangsúlyozva abból, hogy imád arra ébredni, hogy az arcán ül a barátnője.
Ne mondjátok, hogy nincs hatalmas különbség a két megfogalmazás között.
Pfújj, reggel mindene büdös az embernek míg nem zuhanyzik.
Addig rám ne üljön senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!