Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reggeli gyors szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli gyors szex?

Figyelt kérdés

Parommal 2 eve vagyunk egyutt.

Most koltoztunk ossze az egyetem miatt, egyszerre vettek fel minket.

Ertheto modom, hogy ketten elunk tobb idot forditunk egymasra, a szexre.

Kb 2 honapja elunk egyutt, este hosszabb, tobb menetes szex ( szeretkezes, kefeles), reggelente viszont mindig van egy 5 perces gyors menet, labam szet, o kozefekszik es 5 perc alatt "megcsinal".

Nagyon elvezzuk mindketten ezeket a dolgokat.

A kerdes az hogy ez masoknal is elofordul rendszeresen?

Varhato, hogy ez a tuz megmarad hosszan?

Eddig heti 3-4 alkalommal talalkoztunk, de mindig volt szex.

En 18,o 19 eves

2020. szept. 15. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várható hogy hossazabb időval majd csökken ez a tűz, sőt el is alszik.
2020. szept. 15. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
18 és 19 évesen??? Az lenne furcsább ha nem lenne reggeli gyors menet, s nem használnátok ki minden időpillanatot :D ebben a korban ez a természetes. Ne rágódj rajta, ne aggódj a jövőért élvezd azt ami most van, élvezd ki a fiatalságodat!
2020. szept. 15. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rajtatok múlik, hogy ez így marad e. Én is azt hittem idővel csökken, de 3 éves kapcsolatnál mondhatom, jobban imádom és kívánom a párom mint eddig bármikor.

Legyetek boldogok!

L

2020. szept. 15. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
41f vagyok. 6 éve ismerem a feleségem. Mi minden nap nem tudunk, élethelyzetből adódóan, de semmivel sincs kevesebb mint az elején
2020. szept. 18. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
43%

Te most dicsekszel vagy van valami kérdésed? :-o

Mert a jövőbelátás nemigen megy itt a GYIK tagoknak. Kivel, mi lesz, mekkora esélye van, a jövőben miként alakulhat? Ezekre ne várj itt választ! Talán az ezotéria csoportban próbáld újra.

:-)

49 éves vagyok. Nagyjából 50 partnerrel a hátam mögött. Kivel tüzesebb volt, kivel lágyabb, egyesekkel romantikus, másokkal szenvedélyes volt, de akadtak perverzek is. Mindegyikkel úgy indultam, hosszútávú viszonyt szeretnék. Pár napostól, pár hónaposig, néhány éves kapcsolatig akadt mindenféle. Második házasságomban élek. Van négy gyermekem és fél éve unokám is. 18 éves koromban egyáltalán nem így képzeltem el. Főként nem a részleteket. Nem volt az álmodozásban csalódás, vita, veszekedés, elhidegülés, de munkanélküliség, kirúgás, leépítés sem. Volt az elképzeléseim között romantika, erotika, még több szex, akár több partnerrel is, volt továbbtanulás, jó munkahely, jó fizetés, önálló vállalkozás, szép lakás, jó autó, családalapítás. Sok minden összejött, sok minden nem, de összességében elégedett vagyok.

Felesleges kérdéseken ne rágódj! Éld az életed!

(Fiatalon, mi az ilyen alapkérdéseket különböző korú barátokkal, haverokkal, kollégákkal, rokonokkal beszéltük meg. Elég hülye ez a világ, hogy már ezeket is interneten intézik, személytelenül.)

2020. szept. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!