Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik farkukrol küldözgetnek képeket,azok sikerrel járnak néha?
Figyelt kérdés
Mondjuk tegyük fel elküldik a farkarol a képet 150 csajnak,akkor lesz legalább egy csaj aki beadja a derekát?2020. okt. 20. 20:36
2/10 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy itt küldött már nekem lány kérés nélkül pucér képet...
3/10 anonim válasza:
Illetve nő. Mielőtt még bárki azt hinné, hogy kiskorú volt. 20 éves csajszi, megkérdeztem, hogy miért rossz a kedve, erre kaptam a meztelen képet.
5/10 anonim válasza:
Max húzom az agyát, de sikere kétlem, hogy lenne...
6/10 anonim válasza:
Ha kérés nélkül küldik, akkor nem hiszem, ha kérik, akkor talán. F
7/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a cél vele. Ha az a cél, hogy most egy csajszi látta képen és ez izgatja, és még vissza is ír, akkor jó nagy élvezet lehet ez neki
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Egy ismerős csaj mutatta a napokban, hogy milyen farokkepet kapott. Meg videót. De nem örült neki cseppet sem. A nők nem úgy vannak összerakva, mint mi, férfiak. Én még sosem szomorkodtam, ha csaj küldött bármit is nekem.
10/10 anonim válasza:
Ccris-t kérdezd meg, szerintem a legtöbbet az küldözgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!