Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságba belefér ha meztelen képeket küldözgetünk egymásnak? 19/l
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel régóta jóban vagyunk. Az utóbbi időben meztelen képeket küldözgetünk egymásnak és kikérjük egymás véleményét. Ez még belefér fiú-lány barátságba?2020. júl. 11. 04:59
1/16 anonim válasza:
nem ez már nekem nem férne bele
22/N
4/16 StevenUp válasza:
Ennek tudatában velem is barátkozhatnál
5/16 anonim válasza:
Kinek mi nem kell mások véleményével foglalkozni csak vigyázz kiben bízol meg
6/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátságom. De mindketten tudtuk, a másikat izgatja a dolog, nem találtunk ki olyan mesét, hogy véleményt kérünk csupán. F
7/16 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy működik manapság ez a barátság dolog, de a mi időnkben, ez bőven túllépte a határt.
9/16 anonim válasza:
Hát ha nektek jól esik miért ne?
Árra figyeljetek, hogy ha valamelyikőtöknek párja lesz akkor rosszul is elsülhet a dolog.
10/16 anonim válasza:
Belefér.
Aztán majd a következő lépésként, szopd le a srácot, de pusztán csak azért, hogy el mondja a véleményét, hogy jól torkozol e...? 😀
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!