Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a pasimnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a pasimnak, hogy sikosítóra van szükségem? (NEM anális szex)

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy bármennyire is felizgat a pasim, szükségem lenne sikosítóra, mivel egy pár perc alatt elkezdek száradni szex közben. A pasim alapvetően kevés önbizalommal jelentkezik és félek, hogy rosszul esne neki ha egyszer csak előkapnám a sikosítót. Hogy beszéljen ezt meg vele, anélkül, hogy kellemetlen legyen neki?

Nem szedek fogamzásgátlót, tehát nem emiatt vagyon száraz. Óvszerrel vedekezünk. (Eddig semmelyik másik barátnőjének nem volt ilyen problémája, így kicsit szerencsétlenül érzem magam én is.)

2020. okt. 19. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Mond neki,hogy szeretnéd kipróbálni. De sztem nem ott lesz a baj...
2020. okt. 19. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Gyerekek vagytok még
2020. okt. 19. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
13%

ne mond

csak nyomd oda a zselét és kész

2020. okt. 19. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem se kell ezt túlspilázni. Nekem fogamzásgátló miatt kell, sokszor vagyok száraz miatta. Mondtam a páromnak, hogy próbáljuk ki, nem amiatt van, hogy nem kívánom, vagy nem tud felizgatni. Mondta, hogy rendben. Vettem egy tubussal, azóta használjuk ha szükséges, sőt ő szokta kérdezni, hogy kell-e.
2020. okt. 19. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon könnyen nedvesedek be, van, hogy a combomon folyik... De ha szeretkezünk, akkor sajnos elég hamar lecsökken a nedvesedés mértéke. Illetve a reggeli szeretkezésekhez elengedhetetlen.

Szóval én megmondtam a páromnak, hogy ez van, így működök. A síkosító nem az ördögtől való, segíteni fog, hogy minél tovább élvezhessétek egymást. Ezt biztos örömmel hallja egy férfi :)

2020. okt. 19. 19:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2020. okt. 19. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Elmomdod neki hogy ez a helyzet,s zerintem megérti.
2020. okt. 20. 01:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a hosszú aktusnál kell síkosító, mert bár alapból nagyon tudok nedvesedni, de 20-30 perc után már száradok, holott fejben még ugyanúgy kívánom.Nincs ezzel baj, vannak a testünknek határai, én jeleztem, hogy úgy érzem kellene, használjuk, nincs gond, sőt csak jobb lett, lehet maratoni meneteket tolni. :)
2020. okt. 22. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!