Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
A barátnőm mappájában keresgettem fényképeket, ajándékalbumot csinánék. És találtam pá olyat, amin ő és az öccse látható, még pár évvel ezelőttről. Mindketten meztelenek, olyan 16-17 évesek lehettek. Rákérdeztem, azt mondta, kíváncsiságból készítettek ilyeneket. Kérdeztem, volt több is, csináltak együtt mást is? Azt mondta, igen, de nem akar erről beszélni. Szerintetek ez gáz?

2020. okt. 19. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10-es az neked teljesen normális hogy a saját TESTVÈRÈVEL szexel?? Hát elárulom ez nem nyitottság hanem aberáltság,ebben semmi különös nincs inkább szánalmas ès megvetendő!!
2020. okt. 19. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:

#10:

Te látsz valahol olyat, hogy a kérdező azt írta, hogy szexeltek?

A több annyit is jelenthet, hogy smároltak, vagy megsimogatták egymást.

Az sem teljesen normális, bár kamaszoknál nincs benne semmi.

Matyiztam már haverral úgy, hogy nem értünk egymáshoz, még sem vagyok meleg.

A kérdező sem tudja, és nem is kell, hogy megtudja, mert teljesen felesleges!

2020. okt. 20. 06:11
 13/13 anonim ***** válasza:
A kérdés kamu, a kérdező csinálta / vagy akarja ezt csinálni és megerősítést vár, hogy ez nem is olyan fura...
2022. febr. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!