Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
A barátnőm mappájában keresgettem fényképeket, ajándékalbumot csinánék. És találtam pá olyat, amin ő és az öccse látható, még pár évvel ezelőttről. Mindketten meztelenek, olyan 16-17 évesek lehettek. Rákérdeztem, azt mondta, kíváncsiságból készítettek ilyeneket. Kérdeztem, volt több is, csináltak együtt mást is? Azt mondta, igen, de nem akar erről beszélni. Szerintetek ez gáz?

2020. okt. 19. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Hát elèg gáz,az is hogy turkáltál a cuccaiban a tudta nèlkül,meg hát a testvèrek között a szexuális kapcsolat is,bár ugye mivel nem árulta el hogy mi történt csak találgathat az ember hogy meddig mehettek el..
2020. okt. 19. 08:11
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Már ne is haragudj, két dolog.

1. Mit foglalkozol vele, hogy mi volt régen.

Attól még ugyan az az ember akit megismertél

2. Mi a frásznak turkálsz más gépén?

A leghülyébb ajándék egy album, bárki bármikor össze tud állítani.

Nem csak szegényes ajándék, de haszontalan, minden fantáziát és kreativitást mellőz.

És még egy ráadás, ha nem akar róla beszélni szégyenli, és ennyi.

A helyedben elengedném ezt az egészet, mint ha nem láttam volna semmit.

2020. okt. 19. 08:13
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

AZ igaz hogy pofátlanság a más cuccai közt kutatni, de legalább meg ismered őt.

Azért nem mindegy az hogy valaki a saját tesójával dug, vagy akár az apjával is.

Akkor már inkább legyek gáz, de ha ezzel tudom meg hogy milyen volt a barátnőm és esetleg mit várhatok el tőle akkor legyen így.

2020. okt. 19. 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem erdekelne a vadaskodasod es a szamonkeresed azok utan meg vegkepp nem hogy turkalsz mas cuccai kozott! Az o multja es pont. De nalam kuka az olyan ember aki "jo szandekbol" kutakodik es meg utana szamonker. Arcon kopnem aztan hello!

N

2020. okt. 19. 08:51
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha eltekintünk a képek turkálásától és az ajéndék hasznosságáról és a fő kérdésre koncentrálunk, akkor sztem önmagában nem gáz. Tini kori kiváncsiság. Az az igazság, h tini korunk elején mi is megnéztük egymást meztelen hugommal, meg megtapogattuk egymást, mondjuk fotókat nem csináltunk. De ez elmúlt, azóta is normálisak vagyunk.

32F

2020. okt. 19. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
az
2020. okt. 19. 09:17
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Ki.baszott gáz, ja!

F

2020. okt. 19. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen az, te is tudod, hogy a rokonok között "több is történt" nem frankó dolog.
2020. okt. 19. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

Sok irigy ... :D

Ha nem a te nődről lenne szó, mindjárt írnák is: "döfném, de kár, hogy nem én voltam az öccse."

2020. okt. 19. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:
akkor különleges nő,mert képes a tarsadalmi tabuk ellenére is elvezni a szexet.Sokkal nyitottabb lehet az átlagnal.Akkor masban is ilyen.Becsüld meg.Rirka az ilyen lány
2020. okt. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!