Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszeretni a szopást?
A barátom odavan érte, én viszont nem túlzottan...
Persze szoktam csinálni neki, de na.
Szeretném megkedvelni a procedúrát :)
Valakinek valami tipp?
("Gyakorolj az enyémen" és a hasonló gáz kommentek írói ne is fáradjanak)
#1 22:22
Ezért kár volt vesztegetni azt a fél percet, amíg megírtad. Semmi hasznos nem volt benne.
Nyilván van egy csomó olyan dolog is, amit én élvezek, te meg baromira nem.
Először azt érdemes megfogalmazni, mit nem szeretsz pontosan .
Nem tudom, a pasid hogy reagál, de pl én azt szerettem benne mindig, hogy Ő élvezi, iszonyú gyorsan reagál rá, nagyon élvezkedik, és ez valahogy visszahat rám. Persze, biztos vannak férfiak, akik úgy fekszenek ott mint a cövek, azt én sem élvezném
Sokszor olyan dolgokra is képesek vagyunk amit nem igazán kedvelunk, de megteszuk mert szeretjük a párunkat. Amugy nincs ezzel baj , ilyen vagy , ez vagy te.
Tulajdon keppen nincs íze, ahogyan a puncinak sem, élevezettel kell csinálni. Az a jó benne hogy láthatod amikor a parodnak jó érzés amit csinálsz.
Jatszadoz vele ez csak egy előjáték...ha jól csinálod meg jobban fog téged imádni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!