Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném lepni a párom. Ti örülnétek ennek?
Sajnos a környéket nem ismerem, de 43 éves férfiként engem már nem sok minden tud lázba hozni, így a véleményem az hogy felesleges ez a nagy felhajtás azért a pár másodpercért míg eldurran az ember.
Ez az én véleményem, a párodat te ismered,hogy ez motiválja e a szexben avagy sem.
Én annak örülnék, ha tudnál helyesen írni.
"Meg szeretném lepni." Három külön szó.
"Ki lehet venni." ....
Egy jó marhapörivel engem is fel tudnál izgatni 😂😂
Az megy?
Elsülhet nagyon jól, de én például általában tartok egy kicsit az ilyen meglepiktől, túlságosan bennem van tőlük a kényszer, hogy most mindenképp beindítónak kell találnom akár a páromat, akár a helyzetet. (alkohollal mondjuk oldható az efféle feszkó)
Az öltözék dettó, csipkés melltartó, harisnyatartó, meg a többi flancos szerelés helyett ilyenkor az egyszerű, laza nyári szexiség indít be, mint pl. haspóló picsanacival (mondjuk nem tudom, életkorilag, alkatilag mi a helyzet).
Na de lényeg a lényeg: nem vagyunk egyformák, nem tudhatjuk, a párodnál mi talál be. :)
Én is inkább a marhapörire szavaznék.
Mellé egy üveg bor és hetekig levettek a lábamról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!