Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megszeretném lepni a párom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretném lepni a párom. Ti örülnétek ennek?

Figyelt kérdés
Vettem szexi fehérneműt, harisnyatartót stb. Egy olyan helyre szeretném elvinni ahol 2-esben lehetünk pár órát. Tudtok ajánlani tolna vagy somogy megyében olyan helyet , szobát amit kilehet venni pár órára? Illetve mit vegyek fel?
2020. jún. 17. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Tanga vagy francia, szép csipkés melltartó, combfix harisnyatartóval :) 100% siker! :)
2020. jún. 17. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Sajnos a környéket nem ismerem, de 43 éves férfiként engem már nem sok minden tud lázba hozni, így a véleményem az hogy felesleges ez a nagy felhajtás azért a pár másodpercért míg eldurran az ember.

Ez az én véleményem, a párodat te ismered,hogy ez motiválja e a szexben avagy sem.

2020. jún. 17. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem jól inkább egy jó marhapörivel lepd meg. Többet ér mint a dugás.
2020. jún. 17. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
4%

Én annak örülnék, ha tudnál helyesen írni.

"Meg szeretném lepni." Három külön szó.

"Ki lehet venni." ....

2020. jún. 17. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Egy jó marhapörivel engem is fel tudnál izgatni 😂😂

Az megy?

2020. jún. 17. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
36%

Elsülhet nagyon jól, de én például általában tartok egy kicsit az ilyen meglepiktől, túlságosan bennem van tőlük a kényszer, hogy most mindenképp beindítónak kell találnom akár a páromat, akár a helyzetet. (alkohollal mondjuk oldható az efféle feszkó)

Az öltözék dettó, csipkés melltartó, harisnyatartó, meg a többi flancos szerelés helyett ilyenkor az egyszerű, laza nyári szexiség indít be, mint pl. haspóló picsanacival (mondjuk nem tudom, életkorilag, alkatilag mi a helyzet).

Na de lényeg a lényeg: nem vagyunk egyformák, nem tudhatjuk, a párodnál mi talál be. :)

2020. jún. 17. 12:17
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Én minden este szexi fehérneműben vagyok, elegáns, szép a pizsamám, amiben alszom. Igénytelen szerintem, ha egy nő egy kinyúlt pólóban mutatkozik otthon, abban alszik. Nem vonzó egyáltalán.
2020. jún. 17. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Meg a hülye mintás, mesehősös darabok. Felnőtt nőn... siralmas.
2020. jún. 17. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
www.google.com búvóhely / szoba órákra / településnév. Beírod és megtalálod. Amúgy a férfinek "illik" a helyet kinéznie, foglalnia nem a nőnek. Neked csak annyit kell mondanod, hogy "menjünk már valahova ahol kettesben lehetünk" (ha nincs pecutok) a többit meg intézze el ő.
2020. jún. 17. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Én is inkább a marhapörire szavaznék.

Mellé egy üveg bor és hetekig levettek a lábamról

2020. jún. 17. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!