Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legrosszabb nemi betegség amelyiktől mindenki fél?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 10:26
21/27 anonim válasza:
#20 ok szóval noizz.hu szerinted megbízhatóbb, mint az orvosi egyetem. ok.
22/27 anonim válasza:
21 ha ebből ezt vetted le akkor gratulálok.
23/27 anonim válasza:
nézd belinkeltem a sotét és még egy orvosi oldalt. és erre belinkelted a noizz.hu-t, bizonyítandó, hogy ez vitatható :D és ehhez még hangsúlyozva, hogy az orvosok lehetnek megbízhatatlanok.
24/27 anonim válasza:
Tessék a SOTE oldalán találtam:
“ A tetvek kizárólag az emlősök élősködői. A terjedésükhöz szoros testi érintkezés szükséges, és mivel a szex az, ezért akár a nemi úton terjedő fertőzésekhez is sorolhatjuk őket.” Na akkor mi még..?
Csak azt írtam hogy lehet a definíciókon vitatkozni, de senki nem hüvelygombára gondol ha nemi betegségről van szó. Technikailag a nemi beteg gondozó is foglalkozik mert nemi szervet érint. Ezért ott van.
25/27 anonim válasza:
hát én erre gondoltam. és ha ott van a sote oldalán, akkor nem éppen önkényesen. mindenesetre a kérdést rendesen szét trollkodtuk :D
26/27 anonim válasza:
Szerintem az #5-ös válaszod lehetett a félrevezető, ott mosódott egybe a hüvelygombás téma a sok szexpartnerrel (látszólag). Én is megtorpantam egy pillanatra, mert valahogy még nem fordult meg a fejemben az, hogy a Betadine kúppal napok alatt kikezelhető hüvelyviszketésemmel - nem mellesleg szűzként - egy kalap alá esnék pl. Freddie Mercury-val, aki a rendszeres orgiázásba halt bele 45 évesen. Meg tényleg a súlyos fertőződésekkel szokás riogatni a nyolcadikosokat "szexuális felvilágosítás" címszó alatt az iskolákban. De lehet, hogy csak a berögződés a hibás az emberek fejében.
27/27 anonim válasza:
Szerintem alapvetően a nem kívánt terhességtől félnek a legtöbben, mármint a védekezést amiatt szokták a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!