Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legrosszabb nemi betegség amelyiktől mindenki fél?
12
Igen, vagy másik eset, hogy mibe ültél te bele...
Nemi betegség e a gomba, ha olyan okosak vagytok és ti jobban tudjátok, akkor itt miért ott szerepel:
Nem tudom miért kell ilyen nagy hangon nyomni valamit, ha valaki előtte egy rákeresést sem csinál.
“ De attól még nem „igazi” nemi úton terjedő betegség.”
Onnan idéztem amit linkeltél. Kösz, képben vagyok.
Attól még nemi betegség és erről szól a kérdés. Másik oldalakon is oda kategorizálják.
Mellesleg hüvelyi fertőzéseknél(nem biztos, hogy a gomba, nem tudom melyik) van, hogy a partnernek is kell gyógyszert szednie, hogy ne fertőzzön vissza, ha nem terjednének ezek nemileg, akkor fura lenne, hogy szedni kell mindkét félnek.
#18 de itt ezt az orvosok sorolják be oda. tessék még egy orvosi link.
Oké én meg tudok olyat linkelni ahol kifejezetten leírják hogy nem az.
Az orvosok között meg vannak homeopaták, most aktuálisan járványtagadók, stb. Semmi sem szentírás, lehet rajta vitatkozni a végtelenségig. De abban egyet érthetünk hogy a hüvelygomba nem azon fog múlni hogy mennyire felelősen szexelünk. Az AIDS igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!