Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apukám rendszeresen rám nyit ha kimegyek zuhanyozni, vagy a mosdóba. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Volt, hogy szóltam elôre, hogy most megyek ki, és ne jöjjön oda.
Szerencsére eddig mindig sikerült eltakarnom magam idôben.
Arra szokott hivatkozni, hogy elfelejtette, vagy már azt hitte kijöttem...stb
21/l
2020. okt. 16. 15:54
21/25 A kérdező kommentje:
19# becsukom az ajtót
20# csak 45
2020. okt. 17. 01:20
22/25 anonim válasza:
Csukott ajtón meg hogy megy be, rád töri és minden alkalom után zárcsere?
23/25 anonim válasza:
22
Nem mindenhol van kulcs az ajtóhoz
24/25 anonim válasza:
O.o Hát azért ez fura picit, de akkor ennyi erővel ki kell ékelni a kilincset aztán szevasz, egy partvis tökéletes hozzá.
25/25 A kérdező kommentje:
23# pontosan
Rámnyit. Anyukám szerint lehet azért ilyen, mert fáradt vagy nem fogta fel, hogy nem vagyok már 12 mint a kis húgom
2020. okt. 17. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!