Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apukám rendszeresen rám nyit ha kimegyek zuhanyozni, vagy a mosdóba. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Volt, hogy szóltam elôre, hogy most megyek ki, és ne jöjjön oda.
Szerencsére eddig mindig sikerült eltakarnom magam idôben.
Arra szokott hivatkozni, hogy elfelejtette, vagy már azt hitte kijöttem...stb
21/l
2020. okt. 16. 15:54
11/25 anonim válasza:
Bakker, senkinek nem jött le, hogy kamu? Ha komoly lenne, akkor a Család / Emberek stb témakörbe írta volna, nem a SZEXbe.
12/25 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide a kérdésem, mert itt többen válaszolnak, másrészt attól tartok, hogy nem normális ez a helyzet
2020. okt. 16. 18:49
13/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, ha ez tényleg igaz.
14/25 anonim válasza:
javasoltunk pár dolgot, hátha segít!
16/25 anonim válasza:
Es miért nem csukod be az ajtót ha zuhizol? Az megoldja a dolgot. Amúgy ő a verszerinti apád, vagy neveloapu?
17/25 anonim válasza:
#16 ha vérszerinti apukája lenne az gáz lenne, nevelő apától annyira nem beteg de az sem szép dolog
18/25 anonim válasza:
#12 hagyjuk a farbát, a Család rovatban háromszor ekkora a forgalom. Vagy egy 13 éves kuki vagy, vagy pedig egy elhízott ötvenes kan.
19/25 anonim válasza:
Ja persze, de addig nem jutottál el, hogy bezárd az ajtót.
20/25 anonim válasza:
Idősebb korban úgy rá tud jönni a xarási inger, hogy most azonnal ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!