Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dögös lányok mindig sok spermát kapnak minden szexnél? Bővebben kifejtem lent! Megéri elolvasni! ;)
Az jutott eszembe hogy lehet azok a lanyok akik nagyon szexi kulsovel, belsovel rendelkeznek szinte minden alkalommal usznak a cuccban mert izgato a megjelenesuk es veluk a szex! Tapasztalatbol mondom hogy csinos partnerrel a sperma mennyisege is joval tobbszoros! De legtobbszor ezt a csinos noi partnereim nem ereztek kulonbsegnek mivel folyamatosan ezt a mennyiseget erzi, latja magan, magaban! :)
Akkor gondolkodtam el a dolgon! Basszus! Ha ez a lany ennyi cuccra is azt mondja, hogy normalis megszokott adag, akkor ez a lany ehhez a mennyiseghez van hozzaszokva!
Ergo a szexi csinos lanyok sokkal tobb spermat kapnak aktusonkent! Szoval ezek a lanyok nem is ismerik a kis vagy atlagos mennyiseget!
Nem egy nonel tapasztaltam!
Ezt szeretnem bebizonyitani! Szoval szep lanyok valaszt kerek! Ki az aki koztetek eleteben minden szex utan rendesen meg lett pakolva!
Es valahol tisztaban van azzal, hogy ez azert van mert valami extrem adottsaga van!
Oszinte valaszokat varok toletek lanyok! Batran irjatok le a velemenyeteket ezzel kapcsolatban es fesztelenul fejtsetek ki barmilyen tapasztalatotokat!
En oszinten hiszek az igazan gyonyoru csinos lanyokban! Szerintem ti vagytok az igazi tokeletes szeretok az eletben!
Őszintén.Szerintem ez hülyeség és borzasztó felszínes vagy.
De gondolom most,hogy ellent mondtam neked jön az,hogy csúnya vagyok vagy férfi.:D
Jah, őszintén értjük mit szeretnél - történetekre kicsapni, esetleg képet kérni róla.
Az ejakulátum mennyisége nem attól függ hogy mennyire csinos a partnered, de ettől még kellemes recskázást 😃
baromság.
attól (is ) függ, hogy előtte a férfi mikor szexelt, vagy épp rántott rá utoljára
ha sok a nyegó 2-3 nap ha kevés akkor bizony pár óra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!