Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van naponta ezer kérdés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van naponta ezer kérdés arról hogy mennyi idő után véd a fogamzásgátló? Miért nem lehet elolvasni a tájékoztatót?

Figyelt kérdés
Ti nem unjátok még ezt? Én egy ideig válaszolgattam mindenkinek de nem hiszem el hogy nem lehet elolvasni a tájékoztatóban hogy mikor lesz védett az ember.
2017. márc. 13. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
I'd like to foster the people.
2017. márc. 13. 23:20
 2/10 RRR ***** válasza:
100%
Gondolom a doki is elregélte,amikor felírta
2017. márc. 13. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez "egyszerűbb"
2017. márc. 13. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyszerűbb.

Szerencsére nem járok minden nap az oldalon, így megkímélem magam sok hülyeségtől. :)

2017. márc. 13. 23:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Én szívesen segítek itt akinek tudok, de legalább visszaolvasnák a régi kérdéseket..

Ment a zöld nektek!

2017. márc. 13. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért Mert ez itt a ( hangsúlyozom) GYAKORI kérdések oldala 😅
2017. márc. 14. 06:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bonyolultabb. A tájékoztató ott van a tabletta dobozában, csak meg kéne nézni. Erre a kérdezők telefont ragadnak és kérdést fogalmaznak. Pedig neten is megtalálnák a tájékoztatót ha már annyira ragaszkodnak az online információszerzéshez. Ugyanolyan ez mint egy másik kategóriában azok a rendszeres kérdések, hogy "hogy jutok el a-ból b-be?" Van internete, meg tudna nézni bármilyen útvonaltervezőt, ehelyett gyakorlatilag megkér másokat, hogy nézzék már meg neki és közöljék vele az eredményt... Emberek... 😁
2017. márc. 14. 06:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert a mai fiatalok már nem tudnak nyomtatott szöveget olvasni. De hosszabbat online sem, ezért nem keresnek rá neten a betegtájékoztatóra...
2017. márc. 14. 06:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerencsétlen balf.szok.

Szexelni van agyuk ,de ehhez utánna járni nincs.

És ,akkor még én vagyok le.va ,hogy azt írom olvassa el a tájékoztatót!!

De ennyire nem képes a szerencsétlenje....

2017. márc. 14. 07:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veletek!

Mondjuk én mikor elkezdtem szedni nem mertem volna az itt leírtakra számítani. Hiszen mi van ha itt azt írja valaki a kérdésre hogy azonnal véd, közben meg nem, aztán terhes lesz a lány, és a válaszadókat hibáztatja.

Nem játék ez.

De sokan a gyógyszer nevét se írják le csak kérdezik hogy kell szedni...

Ma gondolom érkezik az újabb adag a sok okostól..

Ment a zöld mindenkinek!

2017. márc. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!