Ilyen barna gumis, szagtalan "váladék" akármi jön ki naponta 1-2x a hüvelyemből, mi lehet ez? (kép mellékelve)
4 hónapja kezdtem el megint fogamzásgátlót szedni, kombinált tabi, aztán az orvosom úgy döntött, hogy ez a súlyom miatt nem jó és váltanom kellett 3 hónap után cerazette-re. Kb. 2,5 hónapja majdnem napi szinten jön ilyen váladék akármi, nyúlós barna trutyi a hüvelyemből és mondta anno a doki, hogy majd elmúlik,de nem múlt el. Amikor elkezdtem a cerazette-t szedni, akkor egyből megjött a menstruációm a 2. napon és el is múlt 1 hét után, azt hittem úgymond végre kitisztultam, mert pár napig nem jött ez a trutyi,erre most megint elkezdett jönni. Mégis mi lehet ez? Dokihoz nem tudok elmenni egy hónapig kb. mert külföldön élek és költözök stb. minden baromira macerás most. Volt másnak is ilyen?
Inzulinodat nézték? Terhelése vizsgálat, mert ha súlygondod van érdemes utánajárni. Főleg ha hormon hatására ez fokozódik.
Viszont szerintem nem jó neked ez. Én a helyedben abbahagynám, nem lenne szabad ilyesminek ilyen sokáig tartania illetve jelentkeznie sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!