Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik a szexről kérdeztek itt, szoktatok előtte elolvasni szexuális ismeretterjesztő irásműveket?
Tényleg vannak nagyon sötét emberek,akik azt se tudják mi fán terem a szex.
De az is előfordulhat,hogy tapasztalatokra kíváncsi valaki.Ami nem mindenkinél egyforma.
Én fiatalabb koromban sok mindennek utánaolvastam, már csak ritkán. Inkább kérdezek, de az közvélemény kutatás jellegű :) tehát hogy minél több tapasztalat érdekel.
Viszont a fiatalabbaknak állítom hogy kimaradt az utánaolvasás, pedig ők nőttek bele az internet világába.
Tinivel mikor itt beszéltem, nagyon nem vágta, hogy mi az utánanézés.
Ők gykból tanulnak, ami nem jó. Zavarosak a válaszok.
25n
Kedves 4-es!
Te is fiatal vagy! Milyen fiatalokról beszélsz? Az internet szolgál-büntet bennünket már vagy 20 éve. A magyar köz számára is elérhető több mint 10 éve!
Az itteni tanácsok megbízhatatlansága a sok kamuból, (fiúk lány névvel irogatnak) és az átlagéletkor kicsiny voltából származik!
Tini csitrit meg fiatal felnőttet ne keverd már össze!
Bebiciklizős (betárcsázós) nettel pont hogy "nem volt szabad" sokat netezni. A mostani tinik meg fél napjukat a neten töltik. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!