Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar mindenki gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki gumi nélkül szexelni?

Figyelt kérdés
A gumi biztonságot ad,ha nem is 100%-osat,de akkor is több százalékot mint gumi nélkül..Nem értem az embereket..
2020. okt. 15. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Egyet értek. Gumival sokkal jobb. De össze lehet szedni dolgokat, meg terhesség riszk.
2020. okt. 15. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert jobban érezni a surlódást. Sokkal élvezetesebb. Én nem buzdítanék arra senkit, hogy szexeljen gumi nélkül, de csak így tudom megfogalmazni: Aki nem szexelt még gumi nélkül annak úgysem lehet ezt szóban elmagyarázni, mert ezt érezni kell és akkor tudni fogod, miért jobb érzés gumi nélkül.
2020. okt. 15. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

A pasiknak Gumi nélkül élvezetesebb,

és sokan a pillanatnyi örömöt nézik és nem gondolnak bele, hogy betegség lehet, vagy gyerek alakulhat,

ez nyilván alkalmi esetén értendő,

Komoly kapcsolatban megbeszélés kérdése a védekezés,

2020. okt. 15. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
na vajon miért? mert gumi nélkül kb 100-szor jobb...
2020. okt. 15. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem van valami összefüggés a gumihasználat és az értelmi szint között. Aki értelmes az emgérti miért van rá szükség, aki meg nem az mindig csak nyafog.
2020. okt. 16. 00:35
 16/16 anonim ***** válasza:
35%

Mert zokniban nem mosunk lábat

Maszkban nem eszünk

A mirelit pizzát is a fólia nélkül sütjük meg

Alkalmi partnernél persze csakis gumival, de ha kapcsolatban vagy és csakis egymással szexeltek, tudjátok egymásról hogy nincs semmilyen betegségetek, akkor mehet gumi nélkül. Persze olyankor szedjen tabit a nő ha nem akartok gyereket.

Nekem konkrétan lelankad a gumiban, így ellehetetleníti a szexet.

2020. okt. 16. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!