Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen testi hibaitok vannak? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen testi hibaitok vannak? Szegyenlitek szex kozben?

Figyelt kérdés
En dagadt vagyok.

#hiba #test #Meszaros. LOLO
2020. okt. 14. 19:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Mindezek tetejebe verem a ket metert (ami a komplexusomon sokat nem segit, sot az h ezaltal meg nagyobb teret fogok az emberek latomezejeben csak jobban visszafog)
2020. okt. 14. 22:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Nos, tudnék igen jó pár hibát magamon felsorolni.

Amik nem igazán testiek és rühellem, azok a szemeim és a fogaim. Szemtengelyferdülésem van, a fogaim meg mint egy vámpír... Undorító.

Rengeteg striám van az oldalamon, az egész fenekemen és a belső combomon. Van rajtam egy kis felesleg, van pocakom eléggé.

18 L

2020. okt. 14. 22:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Sok hibám van de leszarom őket, a többségével nem tudok mit kezdeni amivel meg igen azon dolgozom és igyekszem kihozni a maximumot abból ami megadatott.

Szex közben meg főleg nem kattogok azon, hogy rövid a lábam, salis a puncim és a májfoltom is eltűnhetne hanem átadom magamat és pontosan tudom, hogy amikor a pasi dug akkor ő nem azon kattog, hogy bazeg ennek de rövid a lába, striás a combja stb hanem azon hogy bazz de kerek segge van, de jó szűk és nedves a puncija, milyen kéjes arcot vág, milyen szexin nyög és még ezeket is csak max tudat alatt mert teljes erődobással csak arra koncentrál ahogy szeretkezünk lévén megkívánt ahogy vagyok és magáévá akar tenni.

Minek rontsam el a saját örömömet ilyen hülyeségekkel? Elélvezni sem tudnék ha közben a hibáimat listáznám és a striáimat számolgatnám. 🤦‍♀️ 28N

2020. okt. 14. 22:41
 24/29 anonim ***** válasza:
75%

5-ösnek üzenem, hogy egy ismerősömnek élete legnagyobb szerelme 16 éves kora óta féllábú. Amikor először találkoztak, az ismerősömbe belecsapott a villám, felugrott és elrohant zavarában és azt gondolta, csak őt ne! Mindketten foglaltak voltak. 17 évet várt a férfira, mert közben elvált, de mindketten szétrobbantak és csak 17 év múlva találtak egymásra.

Most nagyon boldognak tűnnek. Hogy ebből mennyi az illúzió, azt nem tudom, csak azt, hogy az ismerősöm nagyon csinos nő volt, mindig sertepertélt körülötte néhány férfi, de a 17 év alatt egyetlen hosszútávú kapcsolata se volt, mert csak ezt a féllábú férfit szerette.

2020. okt. 14. 22:43
 25/29 anonim ***** válasza:
31%
174 centi vagyok és kopaszodom, bár ha már egy lánnyal eljutok a szexig, akkor ezt annyira nem szoktam szégyellni. A farkam mereven 16/5-ös, de az igazi baj, hogy lankadtan nagyon picire össze tud menni, emiatt rengeteg komplexusom volt a fiúöltözőben és a férfivécékben sem tudtam mások jelenlétében pisilni 20-as éveim közepéig.
2020. okt. 15. 03:19
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Lányként túlzottan szőrös vagyok,szokatlan helyeken is. Az,hogy zavar e, az a partneremtől függ.Ha őt nem zavarja,akkor nem szégyellem.
2020. okt. 15. 09:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Lógnak picit a cickóim, bár meg szokták dicsérni, de akkor is zavar, es nagy a bimbó udvarom is, befelé forduló mellbimbóval...
2020. okt. 15. 15:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Vékony testalkatom van, túl fehér bőröm, lehetne hosszabb farkam.
2020. okt. 15. 16:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Van sok dolog. Miért szégyellném? Nem tehetek róluk.
2020. okt. 15. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!